Ha találnál egy pénztálcát sok pénzel vissza adnád?
Tételeztük fel,hogy semmi név vagy névjegykártya telószám nincs benne.Nem tudni kié.
van benn 500 000 Ft.
mit csinálnál?
Azért kérdeztem,mert én veszítettem el. :( Sajnos külön raktam a pénzt egy üres tárcába.
Szomorúan olvasom,hogy van olyan akit ez nem érdekel.
Eladtam az autóm és annak az ára volt benne.Ebből akartam rendezni a elmaradt számláimat. Most se kocsi se pénz :(
Érdekes, hogy mennyi jószívű ember van itt gyiken, remélhetőleg ezek az emberek a való világban is tevékenykednek és ezzel növelik az emberek erkölcsi értékeit. :D
Annak ellenére, hogy jó nevelést kaptam természetesen megtartanám. :D Sőt ha benne lenne minden igazolványa akkor is megtartanám a pénzt, de az iratokat és egy levelet amiben megfogalmazom, hogy egyetemista vagyok és jól jön a pénz feladnám neki ismeretlen feladóként. :D 22/f
Én ha csak a pénz van benne és semmi irat megtartanám.
De ha van benne írat,természetesen hiába nagy a kísértés,de vissza adnám,lelkiismeret miatt.
Csak akkor tartanám meg, ha a megtalálásakor senki nem lenne a közelem. Illetve akkor adnám vissza, ha jó csaj lenne az illető.(pl a tárcában lenne a személyije is.)
Nem értem, hogy hogy lehet egy 500k-val teli pénztárcás elveszíteni? O.o Az ilyen ember a fejét is elhagyná, ha nem lenne a testéhez nőve!
Valószínűleg amikor a bérletemet kerestem akkor eshetett ki a ridikülömből.
Sokan nyüzsögtek ott körülöttem és nem vettem észre ,hogy ki esett.El lopni biztosan nem lopták,de én sem értem hogy tudtam elhagyni.
Ez tegnap történt. Ma ki akartam venni a pénzt és nem volt.
egy öreg autóm volt.Mivel mozgás korlátozott vagyok ez az autó jelentette a messzebbre való eljutást.Buszon, ha nincs hely ahova leüljek nem tudom megtartani magam és elesek.12 éve vagyok le % -olva.egy balesetből vissza maradt csípő mozgási problémám miatt csak kis rövid utakra tudok elmenni.Egyedül élek tehát nincs senki aki segítsen. Nem is fogadnám el!A nagy bevásárlás nincs megoldva.Max.5-6 kilót tudok elcipelni.2x fordulni nem tudok 3 naponként járok majd boltba. a kenyér tej és ami kell krumpli stb. nem tudom haza vinni.Gurulós bevásárló táskát is akartam venni a pénzből,de az sem lesz.
Azért egyeseknek nagyon kellhet más pénze.Egészséges ,dolgozni tudó 22 éves férfi és eltenné a másét. Felháborító!!
Mind azok vagytok akik eltennék a más pénzét.Ezért nem dolgozatok meg.De a potya jó jön.
Más kárából hasznot húzni. Pompás! Azért csak nyugodtan csináljátok hisz amit nem tudtok az nem is fáj.
Még az is lehet,hogy látta az a valaki,hogy kiesett a pénztárca.de nem szólt.Ugyanis máshol nem nyitottam ki a ridikülöm.
65/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!