Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál ha 2 féle méretű melltartót találnál eldugva a férjed íróasztalában?
Nekem is vannak fazontól függően eltérő számozású méreteim.
Egyébként én nemsokára költözöm a szüleimtől, de mosás után ha apám úgy dönt, hogy szétválogatja a ruhákat, gyakran van, hogy anyám melltartóját meg az enyémet összecseréli, pedig anyám nagyobbat hord. Apám segíteni akar, mert ráér, már nyugdíjas, de nincs hozzá szemmértéke, anyámmal meg vannak hasonló fazonú és színű darabjaink, csak méretre más.
Örülnék, hogy megakart lepni, csak nem tudta a méretem, majd rosszul érzeném magam, mert elrontottam a meglepetést ezzel, hogy rátaláltam.
Így meg fel merül bennem, kutakodtál?.. Bizalom?..
Mi volt a megfejtes? Maganak vette vagy a meretet tevesztette el?
Biztos szeretore gondoltal, de ugyanazt nem szeretik a szereton es a felesegen is latni, szoval vagy mindketto a tied volt vagy a szeretoe. De nagyon kivancsi vagyok mi el magyarazta ki, ha rakerdeztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!