Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, hogy ne én legyek...

Mit tegyek, hogy ne én legyek folyton a kishercegnő?

Figyelt kérdés

Nem vagyok elkényeztetett, meg beképzelt se, de sokaknak annak hatok. Nem keresek rosszul, bármit megvehetek, amit meglátok, mert a párom nem szól bele. (Tudja, hogy van megtakarításom is, és neki is adok, ha kell)

Viszont külső szemlélőnek úgy hat, mintha két kézzel szórnám (szórakozás, kávézók, ruhák hetente, drága kozmetikumok).

Valamint állítólag szebb vagyok az átlagnál, ezt észreveszem a munkában, az utcán...Nemrég megállított két idegen srác, hogy "Gyönyörű szemed van"

Plussz tegnap bent volt nálam munkában egy ismerős srác. Kérdezett valamint, én meg poénból azt mondtam, nekem szabad, mert engem szeretnek. (amugy mindenkinek szabad, aki nálunk dolgozik)

Erre komolyan vette és: "Ne hülyülj, téged mindenki szeret"

És kezdem észrevenni, hogy néha akaratlanul is kicsit beképzelt vagyok. Pl ma reggel, mikor a párom mondta, hogy túrához pakolunk kaját (vendégek vannak nálunk). Mondtam, hogy nem kell, majd veszek az úton. Utána esett le, hogy nem vagyok egyedül.

Vagy a múltkor is teljesen elfelejtkeztem magamról, amikor a barátainkkal voltunk, és mondtam, hogy éhes vagyok, menjünk enni, szegény másik lány meg nézte, mert ők ezt nem tehetik meg hó végén. (Ugyanannyi a bevételük, mint nekünk, csak magasabbak a kiadásaik lakásra, meg ilyenekre)

Ha szóba kerül, mennyit költök ruhákra, be szoktam vallani, hogy havi 100at, akár itt is az oldalon, és akkor mindenki kezdi, hogy hülye pitsa

Hogy tudnék elkényeztetett pitsa helyett normális nőként viselkedni?

2015. okt. 25. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Figyelj oda h ne legyel bekepzelt. Legyel szerenyebb, meg ha van is ra penzed, ne költs annyit, föleg masok elött ne. Akk nem fognak elkenyeztetett pitsanak tartani:)
2015. okt. 25. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

Viselkedéseddel szinte semmi probléma van.

Ha észreveszed ilyenjeidet, letudod magad szoktatni róluk tudatosan.

Amikor van egy ötleted mennyetek le enni, de más nem teheti meg, akkor ők majd közlik és ötlet lefújva, ettől még nincs ezzel probléma.

Ahogy azzal se ha kirándulásra út közben szeretnél élelmiszert venni.

Túl nagynak hiszed problémád miközben éppen hogy van és azt is már kezeled.

2015. okt. 25. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet 1#vel. Miért ne kötlene és miért függ össze, mások elött teszi? Ettől nem lesz pichsa ha valaki 2 milliót költ naponta is akár. Ok-okozat kifejezés nektek nem ismerős? Itt mindenki agyhalott? Írj már rám kedves de hülye 1# had fixáljam ki eféle gondolatmeneti hibáidat.

Kérdező, ha valaki ok nélkül tart annak, hát tudom sajnálni.

2015. okt. 25. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Jó lenne tudatosítani magadban,hogy rengeteg nő van,aki nálad szebb,gazdagabb.Nem vagy jobb másoknál,csupán annyi a különbség,hogy te ajarod ezt hinni és még itt idegeneknek is hirdeted.Természetesen nem irigységből írom,én 200-300 ezret is elköltök magamra,van férjem,és szép vagyok.Tehát ne hidd,hogy egyedül vagy.
2015. okt. 25. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:

#3-as. Tevedesek elkerülese vegett en nem vagyok ilyen, pedig nincs 100ezrem ruhakra havonta, söt a havi fizum se közeliti meg a 100-at. DE sokan vannak olyanok a környezetembe akik irigyek ha neked csak egy nagyon picivel is több van mint nekik es akk mar bekepzeltnek meg elkenyeztetett pitsanak tartanak. Ennyi, erre fel irtam.

En NEM tartom annak a kerdezöt csak kifejtettem az eszreveteleimet!

2015. okt. 25. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, es "kedves" 3-as. Jo lenne ha nem h..lyeznel le mert ezzel csak sajat magadat minösited!
2015. okt. 25. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát nem akarlak kiábrándítani, de "téged mindenki szeret" ez nem jelent semmit, csak hízelgés. Ettől még simán lehet hogy az ismerőseid fele nem bír.. és a "gyönyörű szemed van" se annak a jele hogy "szebb vagy az átlagnál". Tényleg kicsit beképzeltnek kell lenni ahhoz, hogy ezeket szó szerint vedd, meg azt hidd ezt csak neked mondogatják..

A pénzzel kapcsolatban pedg: ha van elég és megteheted, miért ne szórhatnád akár két kézzel? Hogy akinek nincs, az ne irigykedjen? Ugyanmár... ne dicsekedj hogy mennyit költöttél, ne mondd meg hogy mennyit adtál egy-egy ruhadarabért pl. Gondolom a havi 100 ruhára úgy megy el, hogy igen drága holmikat veszel. Ezt én sosem értettem, hogy miért jó, de igaz nem is tehetem meg, hogy a 30 ezres nadrágból is ugyanannyit megvegyek, mint mondjuk egy 10 ezresből. Ha meg nem pár drága darabra költöd a pénzt, hanem egy nagy halom ruhát, kiegészítőt veszel egyszerűen mondd azt hogy nem most vetted, nem annyira új. Érdemes átgondolni, hogy szükséged van-e annyi mindenre, de ha úgy gondolod igen, nem kell lemondani róla amig telik rá azért mert másnak nem.. ahogy a kényelemről se, nem kell neked kaját készíteni, ha van pénzed étteremre, viszont ha a barátaidnak nincs rá pénze akkor

A. Alkalmazkodsz és az olcsóbb megoldást választjátok

B. Meghivod őket is (ez sértő lehet, bármily furcsa)

C. Más barátokat választasz..

Nem attól vagy pitsa hogy van pénzed és sokat költesz, költesz magadra, hanem ha nagydobravered, tehát szerintem normális nőként nem járnék köztudottan drága luxusmárkalogóval ellátott cuccokban, ha kérdik hogy ez már megint új akkor azt mondom, hogy nem annyira. Kozmetikumból honnan tudja bárki, hogy mit használsz? Az enyémeket pl. tuti nem tudja senki. Élelmiszeren meg ne spórolj.

2015. okt. 25. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!