A napokban költözött be egyik új lakótárs?
Hallgattam este 10 fele zenét.
Nem tudtam konkretan h itt van e a másik szobában.
Na a szitu, h átdörömbölt, de mint a veszett vad a csaj.
Nem lehetett volna kultúráltam az AJTÓMON bekopognia, h légyszi vedd hallkabbra a zenét? ! (Nem volt hangos egyébként.)
Azóta, nem találkoztam vele.(Tegnapelőtt).
De felnőtt nő, kiszakitja majdnem a gipszfalat, ez ugye h nem normális, és igy barátkozzak vele?
mit gondoltok?
N
Ha megjön a csaj, csinálsz egy kávét, vagy egy teát, leülteted, és azt mondod neki:
- Szia Luszeszíta! Sajnálom, hogy múlt este túl hangosan hallgattam a zenét, de ehhez vagyok hozzászokva, és nem is gondoltam rá, hogy neked kellemetlen lehet. Ezért elnézést kérek. De legközelebb ha ilyen van, akkor nem kell áttörni a falat, elég ha átjössz, és szólsz, hogy halkítsam le.
Most pedig gyere, állítsuk be, hogy mekkora az a maximum hangerősség, ami nem zavar téged.
Aztán meglátod, hogy erre hogyan reagál. Ha agresszívan, akkor ő a b**kó. Ha pedig normálisan, akkor szerintem borítékolható, hogy akkor este mindketten hibáztatok.
Ha pedig b**kó módon reagál erre, akkor annyit még hozzátehetsz, hogy:
- Ha szexhiányod van, akkor keresd meg a 31. válaszolót, mert ő örömmel segít rajtad, teljesen ingyen.
"mindenkivel tök jóban vagyok...senkivel nem volt konfliktus"
Aha szóval mert menőnek hiszed magad mindent megtehetsz? A lakbért saját zsebből fizeted vagy elveszed a nem menők kajapénzét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!