A napokban költözött be egyik új lakótárs?
Hallgattam este 10 fele zenét.
Nem tudtam konkretan h itt van e a másik szobában.
Na a szitu, h átdörömbölt, de mint a veszett vad a csaj.
Nem lehetett volna kultúráltam az AJTÓMON bekopognia, h légyszi vedd hallkabbra a zenét? ! (Nem volt hangos egyébként.)
Azóta, nem találkoztam vele.(Tegnapelőtt).
De felnőtt nő, kiszakitja majdnem a gipszfalat, ez ugye h nem normális, és igy barátkozzak vele?
mit gondoltok?
N

Ja de a füldugó is...
(a másik oldalon)
:)
pontosan:d
dugja ő be a fülét:) hehe

Pedig érdemes lenne kiderítened...
Ha lennének leszbi hajlamaid átmehetnél egy "csatolóssal" utána hidd el nem dörömbölne többet!:)))

azért te sem vagy komplett.. Tudod az együttélés aranyszabálya, hogy mindenki alkalmazkodik a másikhoz. Mivel te magasról szarx mindenre, még arra sem veszed a fáradtságot, hogy fülhallgatóval hallgass zenét (amit nem kell a fülbe dugni azzal nem gyullad be a füled. Tudom, mert nekem is begyullad azoktól amit a fülbe kell dugni, de ezektől nem
Akkor te minek hisztizel, hogy a nő átdörömböl? Akkor ő miért legyen toleráns veled, hogy átmenjen 2 percre?
Mellesleg a legtöbb ember nem fog azért átmenni, hogy az ajtódon kopogjon, ha egyszerűen át lehet dörömbölni a falon is ..

Na ez jó szöveg...
Mért menne át az ajtón ha a falon is átmehet????
Vagy a kedves előző nem pont így értette???

Amúgy tényleg vannak pl a Bose cégnek kiválló fűlhallgatói, csak olyan 100rugónál kezdődnek...
Egy füldugó viszont 200ért is beszerezhető!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!