A napokban költözött be egyik új lakótárs?
Hallgattam este 10 fele zenét.
Nem tudtam konkretan h itt van e a másik szobában.
Na a szitu, h átdörömbölt, de mint a veszett vad a csaj.
Nem lehetett volna kultúráltam az AJTÓMON bekopognia, h légyszi vedd hallkabbra a zenét? ! (Nem volt hangos egyébként.)
Azóta, nem találkoztam vele.(Tegnapelőtt).
De felnőtt nő, kiszakitja majdnem a gipszfalat, ez ugye h nem normális, és igy barátkozzak vele?
mit gondoltok?
N
Az a rész dög unalom, egy rakás tizenéves szűzzel...
Ez a szellemes (falátmenetes) rész most jobban bejön!:)))
ma 00.57nek?
Mi nem volt érthető??
Nem azt írtam, hogy falon keresztül menjen át.
lásd
"Mellesleg a legtöbb ember nem fog azért átmenni, hogy az ajtódon kopogjon, ha egyszerűen át lehet dörömbölni a falon is ."
Talán nehéz neked is és a kérdezőnek is a mondat értelmezése, így lassan elmagyarázom.
Nem kell átmenni, hogy a kérdező szobájának ajtaja előtt kopogjon és szóljon a hangos zene miatt, ha megoldható úgy is, hogy a SZOBÁBAN BENT A FALON KERESZTÜL kopog, és felhívja a figyelmet a hangos zenére...
Így már érthető???
Hát elkaphatod a csajt, csak nehogy neki álljon feljebb, és esetleg megverjen téged. Ha már ilyen veszettül tudja verni a falat, akkor biztos nem lehet ijedős csaj.
Amúgy ez egy albérlet? Ketten laktok a lakásban?
De ha gondolod, akkor költözz hozzám, és akkor meg tudsz szabadulni tőle, és itt hallgathatod a zenét nyugodtan akár este 10-kor is. :P
Megverjen? úgy kilesz innen rugva akkor lába sem éri a földet....illetve úgy kitudnék vele cseszni már most láttatlanba, engem itt mindenki szeret, senki nem tart tahónak! aki meg ezt irta h leköpné a cuccaim...latszik milyen elcseszett lelkivilága van
5 -en laknak itt rajtam kivül, plusz a főbrlő lent két unokajaval...mindenkivel tök jóban vagyok...senkivel nem volt konfliktus, itt mindenki laza, csak ez a szerencstlen nem aki ideköltözött és még az ajtót is csapokodja 2 nap utan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!