Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A napokban költözött be egyik...

A napokban költözött be egyik új lakótárs?

Figyelt kérdés

Hallgattam este 10 fele zenét.

Nem tudtam konkretan h itt van e a másik szobában.

Na a szitu, h átdörömbölt, de mint a veszett vad a csaj.

Nem lehetett volna kultúráltam az AJTÓMON bekopognia, h légyszi vedd hallkabbra a zenét? ! (Nem volt hangos egyébként.)

Azóta, nem találkoztam vele.(Tegnapelőtt).

De felnőtt nő, kiszakitja majdnem a gipszfalat, ez ugye h nem normális, és igy barátkozzak vele?

mit gondoltok?

N

2015. okt. 21. 23:08
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Nincsennek, és nem is lesznek leszbi hajlamaim, de te miért nem mész át a szexualitás részre, mit itt irogatod ezeket?
2015. okt. 22. 01:00
 22/32 A kérdező kommentje:
Mondom a füldugótól....behülyül a fülem, bedugul, sajofg, fáj!!! és nem vagyok kényes, de ez van! a nem fülbedugóstól is
2015. okt. 22. 01:02
 23/32 anonim ***** válasza:
62%

Az a rész dög unalom, egy rakás tizenéves szűzzel...

Ez a szellemes (falátmenetes) rész most jobban bejön!:)))

2015. okt. 22. 01:05
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is te vagy a tahó. Lefekszik aludni, majd elkezded bömböltetni a szar zenédet este 10kor. Örülj, ha nem fog ráköpni a cuccaidra
2015. okt. 22. 06:27
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Hé paraszt, vegyél fejhallgatót. Gondolom te sem örülnél ha ő hajnalban kezdene zenélni neked.
2015. okt. 22. 07:24
 26/32 A kérdező kommentje:
Tahó,paraszt..pff mindenki magabol indul.ki...:)
2015. okt. 22. 08:56
 27/32 anonim ***** válasza:

ma 00.57nek?

Mi nem volt érthető??

Nem azt írtam, hogy falon keresztül menjen át.

lásd

"Mellesleg a legtöbb ember nem fog azért átmenni, hogy az ajtódon kopogjon, ha egyszerűen át lehet dörömbölni a falon is ."

Talán nehéz neked is és a kérdezőnek is a mondat értelmezése, így lassan elmagyarázom.

Nem kell átmenni, hogy a kérdező szobájának ajtaja előtt kopogjon és szóljon a hangos zene miatt, ha megoldható úgy is, hogy a SZOBÁBAN BENT A FALON KERESZTÜL kopog, és felhívja a figyelmet a hangos zenére...

Így már érthető???

2015. okt. 22. 09:47
 28/32 anonim ***** válasza:

Hát elkaphatod a csajt, csak nehogy neki álljon feljebb, és esetleg megverjen téged. Ha már ilyen veszettül tudja verni a falat, akkor biztos nem lehet ijedős csaj.

Amúgy ez egy albérlet? Ketten laktok a lakásban?

De ha gondolod, akkor költözz hozzám, és akkor meg tudsz szabadulni tőle, és itt hallgathatod a zenét nyugodtan akár este 10-kor is. :P

2015. okt. 22. 09:55
 29/32 A kérdező kommentje:

Megverjen? úgy kilesz innen rugva akkor lába sem éri a földet....illetve úgy kitudnék vele cseszni már most láttatlanba, engem itt mindenki szeret, senki nem tart tahónak! aki meg ezt irta h leköpné a cuccaim...latszik milyen elcseszett lelkivilága van

5 -en laknak itt rajtam kivül, plusz a főbrlő lent két unokajaval...mindenkivel tök jóban vagyok...senkivel nem volt konfliktus, itt mindenki laza, csak ez a szerencstlen nem aki ideköltözött és még az ajtót is csapokodja 2 nap utan

2015. okt. 22. 10:30
 30/32 A kérdező kommentje:
27-es.....szerinted felnőtt nőhöz illő dolog h beköltözik valahova, új....és tök ismeretlen embernek ugy jelez h nem illedelmesen átjön és szzól, megkér...hanem kiszakitja a falat? mertha még egy férfi csinalna igy, de egy "nő"? jó bemutatkozás...remélem ma találkozok vele.
2015. okt. 22. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!