Miért érzem így? Mennyire próbálkozhatok? Milyen ágon induljak el?
Az utóbbi időben úgy érzem, hogy átok ül rajtam. Hogy nem értem az embereket úgy igazán, és nem leszek a tipikusan szerető anya (majd évek múlva...), mert egyszerűen reálfej vagyok.
Mintha átkozott lennék és matekra lennék kárhozva, pedig nem gyakorlom, csak úgy ölembe szökik a jó jegy matekból, fizikából.
3.-os korom óta űzőm hobbiként a rajzolást. El vagyok indulva a művész pályán, járok tanfolyamokra stb. mégse érzem, hogy én EZ vagyok, pedig Ez akarok lenni. Mikor feladják a matekházit egyből le tudom írni pár perc alatt, semmi aprólékos levezetéssel, mégis hibátlanul, de a feladatokat hamar elunom.
Rosszul hallok, hallókészülékkel, ezért csak most fordult meg a fejembe, hogy hangszeren tanuljak, első okból, hogy: bizonyítsak (önmagamnak), másod okból, hogyha az elsőt tejesítem: példát mutassak.
Imádom a hegedűóráimat, és szeretném továbbra is folytatni ezen ágon a tanulmányaimat.. de a rajzot se akarnám abba hagyni, ámbár érzem, hogy a környezetem a reálra húz, mert azt értem úgy IGAZÁN.
Jövőbe kell sulit válasszak (most vagyok 8.-os), már fél éve tervbe van a művészeti rajzon, de mégis, mikor festek, akkor inkább mintha nem élném bele érzéseimet, önmagamat... mintha csak kiszámolnám hova milyen folt kell, hova hány cm-s árnyék szükséges stb..
Miért érzem így? Mennyire próbálkozhatok? Milyen ágon induljak el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!