Eltaszitok mindenkit magam mellol, ezt miert csinalom?
Nem tudom mit csinalok rosszul de csak akkor veszem eszre hogy elrontottam valamit amikor a kiszemelt fiu par szep het utan haragszik ram, feladja es nem ir tobbet.
Nehez gyerekkorom volt es soha nem voltam szerelmes, megis sokat csalodtam..
Megismertem egy fiut, mindennap talalkoztunk es o keresett mindig, tenyleg minden egyes nap jott ertem es a delutant/estet nala toltottuk, kapcsolatot akart, sokat beszelgettunk errol. Bemutatott a csaladjanak, bemutatott a haverjainak szoval mindenben o kezdemenyezett.. de az utolso talalkozonal azt mondta keressek mast, en jobbat erdemlekk(????)
Irtam neki tegnap, de azt irta nincs ma ideje szoval ennyi volt a dolog koztunk. Nem iram neki tobbet, elfogadtam a donteset es nem akarom magam raeroltetni.
Nem ez az elso eset, nagyon gyakran volt hogy OK KEZDEMENYEZTEK es egyszer csak azt vettem eszre hogy total haragudnak ram, flegmak voltak hogy eszrevegyem hogy bibi van aztan mar nem is irtak.
Ez mi? Eltaszitok mindenkit tudat alatt! :(
Kérdezd meg tőlük.
Ha észre sem veszed mivel bántod meg őket/okozol olyanokat ami miatt nem beszélnek veled, KÉRDEZZ RÁ!!
Mert ha tényleg be is mutattak, akkor csak van valami, amit észre sem veszel de olyan mély sebet okoz, feladják veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!