Ti hogyan győztétek le az önbizalom hiányotok? Jó tanács?
Én abban próbálok sikereket elérni amiben jó vagyok,pozitív vissza jelzésektől több önbizalmam lesz :)
Próbálok kicsit másképpen öltözködni,kommunikálni és várom a vissza jelzéseket a környezetemből :)
A sport sokat segített, az is, hogy szorgalmasabb lettem. Nincs olyan ember, aki 100%-osan magabiztos. Aki magabiztosnak tűnik, vagy megtanult annak látszani, vagy nem ismered eléggé, hogy tudd a bizonytalanságait.
Nkem ami még bevált az a fake it till you make it, vagyis csinálj úgy, mintha magabiztos lennél, és előbb-utóbb ez a viselkedés beleíródik a tudat alatt végzett tevékenységeidbe.
Ha van olyan barátod,ismerősöd,rokonod aki határozott és magabiztos,önbizalmtól duzzadó utánozd le,figyeld a reakcióját,hogy egyes helyzetben,hogy reagál,hogy beszél és kezd átvenni.
Én is vmilyen szinten barátnőmet utánoztam és szépen lassan belém ivódott,így már van egy egészséges önbizalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!