Önbizalom és önbecsülés növelése. Hogyan?
Olyan emberek válaszát várom főleg, akik a múltban önbizalomhiánnyal és alacsony önbecsüléssel küzdöttek, de mára megtanulták kezelni.
Hogyan sikerült? Mi segített nektek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
16L
Belinkelek neked egy hasonló kérdést, amiben leírtam régebben a tanácsom, az utolsó komment.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
4 alapelv szerint élem most már az életem,amitől csak jobb és jobb lett az életem:
1. Te vagy a legjobb
2. Egy győztes vagyok
3. Ez az én napom
4. Isten velem van
18/f
Teljesítménnyel! Hajtasz azért, hogy jó legyél azokban a dolgokban, amiket fontosnak érzel az életedben.
Sokat segít, ha az embernek jó a realitás érzéke, olyanba fektet nagyobb energiát, amiben tényleg sikeres lehet. Tanulás, sport, valamilyen művészet, később munka, vállalkozás, stb.
A külsőre odafigyelés alapvetően meghatározza a közérzetet, egy kellemes megjelenésű ember minden társaságban népszerűbb, mivel mások is pozitívan állnak hozzá, ezért ő is őszintén tudja kedvelni környezetét.
Külvilág analizálása és eredmények realizálása.
Done.
Soha többé negatív érzet. Kizárólag boldogság.
Köszönöm mindenkinek!
Igyekszem őket megfogadni! :)
Ne agyalj olyan sokat, csak élvezd az életet, hidd elsegíteni fog. Ne aggódj azon mit gondolnak mások, csak a saját magad véleménye számítson.
Írd le magadnak egy papírra azokat, amikre büszke lehetsz, amit szeretsz magadon, magadban, amiben jobb vagy másoknál.Biztosan rengeteg ilyen dolog van, de a sok negatív gondolat miatt ezeket elfelejted.
Fókuszálj az erősségeidre inább és legyél pozitív. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!