Fiúk mennyire jó az arcmemóriátok?
Nekem jó.
Viszont vannak olyan arcok, amiket szinte képtelen vagyok megjegyezni, csak ha már sokadjára (10-15) látom.
Sok mindentől függ.
Ha nagyon tetszik a lány akkor simán megjegyzem az első után.
Ha átlagos, és nem vállt ki belőlem semmit akkor kell pár alkalom amire megjegyzem, és nem tűnik ismeretlennek.
Ha pedig 1x is beszélek vele, akkor megmarad azonnal.
##
nekem elég rossz. ha valakinek bemutatnak mindig úgy érzem már ismerem, mert hasonlít másokra.
lányokkal pedig pont ffordítva van. ha valaki nem, nagyon valamilyen akkor 1-2 hét múlva már meg sem ismerném.
Általában többször kell valakit látnom, hogy megjegyezzem az arcát, főleg, ha hasonlít egy ismerősre korábbról. Képes vagyok eltölteni egy teljes napot egy új személlyel, majd aznap este nem tudom felidézni az arcát, hanem egy hasonló ismerősöm ugrik be folyton. 2-3 alkalom után már megmaradnak az arcok.
19/F
Engem az idegesít, hogy csomó órán (egyetem) egymás mellé kerülök valakivel , akkor ugye oldalról látom ha mellettem ül és beszélgetünk.
Legközelebb ha látom, nem fogom megismerni, mert órán csak oldalról memorizáltam az arcát :D
Csomószor előfordul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!