Fiúk, tényleg csak erre kell nektek lány barát?
Idézem egy másik, nem általam feltett kérdésből egy válaszoló szavait:
"A legtöbb csak addig van körülötted, amíg már 100% biztos nem lesz abban, hogy sohasem kaphat meg téged. A fiúk nem barátság céljával közelítenek a lányokhoz, avagy a ronda csajoknak nincsenek fiúbarátaik. Ezek a srácok nem a te gondolataidat akarják hallgatni, csak eltűrik a fecsegésedet, amíg ott lebegteted előttük a piña lehetőségét. Jó reggelt."
Nem derült ki, hogy ezt fiú írta-e, de arra gondolok (lány ritkán írja, hogy pi-na, ha a sajátjáról van szó.) De mindegy is, hogy ki a válaszoló, most én tőletek kérdezem.
"avagy a ronda csajoknak nincsenek fiúbarátaik" - Baromság.
Nekem volt olyan ronda barátnőm (nem is egy), akit "bottal sem piszkáltam volna meg", mint nőt, de emberként imádtam, és a barátsága sokat jelentett.
Kétféle fiúnak van lány barátja,egyik az amit idéztél: aki nem mer kezdeményezni időben, és bekerül egy barátzónába ,de ezt nem veszi észre vagy nem akarja észrevenni, titokban reménykedik hogy ha jófej lesz meghallgatja a lány panaszait dumálgat vele akkor egyszercsak az ráugrik és megerőszakolja :D
A másik az inkább intelligens fajta,nem a pötsvezérelt, ő egyszerűen érdekesnek tartja a lány személyiségét, mert eleve az "ellenség" ,a másik nem szemszögéből megismerni a világot sokkal érdekesebb és hasznos is sokszor. Mert fiú-fiú barátságban sokszor csak ugyanaz megy, überkedés,fárasztó oltogatás ,ki -kit dugott meg hétvégén, és mi volt a meccs eredménye. Na akiket ezek nem kötik le az gyakran nagyon jól elbeszélget hátsó szándék mentesen lányokkal és barátkozik velük.
Jó pár ember azt hiszi, hogy minden úgy van, ahogy ő csinálja vagy a környezetében látja. Nekem is van lány barátom, olyan is, aki mások szerint nagyon szép és szerintem is. De nem mennék tovább barátságnál, mert egyszerűen olyan, mintha fiú barát lenne. A közös emlékek, élmények, hogy olyat is tudok róla, amit a pasija nem, stb.
És néha a pasiknak is van ám érzelmes beszélgetésük, amihez jó a lány barát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!