Szerintetek az szégyen, hogy valaki mindössze 3 autómárkát ismer?
Valaminek nem tudása sosem lehet szégyen.
Adatok.
Ennyi erővel szégyen-e ha 40 millió évve ez elötti növény fajtákat nem ismered?
ugye viccelsz? miért lenne szégyen? pláne, ha nincs autód, és nem is akarsz..akkor?
annyi más van, ami fontosabb..
az jobb, amikor egymást alázzák az emberek, ki ismer jobb márkákat? az igaz, hogy még egyikben sm ült, csakhát olyan jó nagyot mondani...
szánalmas inkább...
nézz körül, mi az ami fontosabb...és azokat ismerd meg alaposan...na persze a telefonod működését sem kell megismerned, elég, ha tudod, hogy kell hívni, fényképezni...
fel a fejjel!
Inkább fura, mert engem hidegen hagynak az autók, de azért szerintem akár 20at fel tudnék sorolni, mivel látom minden nap az utcán.
El se tudom képzelni, hogy valaki csak 3at tud.
Nem szégyen, de tényleg annyi autóval kapcsolatos dolog van mindenfelé, az utakon, reklámokban, ismerősöktől is hallani, hogy az fura ha valaki nem jegyez meg többet.
6 éves unokaöcsém szerint biztos nagy szégyen lenne, számára már azért buta voltam mert csak a márkáját ismerem fel egy autónak (azt is van, hogy csak a logo alapján), de neki ránézésre mennek már, tudja a típust, tudja ha ritka, ha gyakori... könnyű neki, a fele életét ezeknek a tanulmányozásával tölti :D
Én sosem voltam nagy autó b..zi, de tényleg fura hogy csak 3 márkát ismersz.
Egyszer végigsétálsz a városon, már láthatsz legalább 20 félét. Vagy nem nézel tv-t, nem olvasol újságot, nem netezel? Nem játszottál soha egy NFS szériával sem? Vagy Ralis játékkal?
igen, szégyen, nagyon gáz.
Mintha nem ezen a bolygón élnél, nem látnád, mi van körülötted)
(ezt így is gondolom, meg azért is írtam, hogy megint pontozzatok le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!