Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az embereket mi készteti...

Az embereket mi készteti arra, hogy párt keressenek maguknak?

Figyelt kérdés
Sosem értettem mi szükség van erre.
2015. okt. 7. 19:44
1 2 3
 11/25 Tiboo Martino ***** válasza:

30/F. Én loser vagyok és nem kellek senkinek, mégis vágyom rá. Kicsivel több mint 10 éve már úgy néz ki, nem vagyok szexuálisan vonzó semiyen csajnál, így arra, hogy a belső tulajdonságaimat bemutassam 0% esély volt, senkit se érdekelt.

Sajnos tudom miyen amikor van valaki, oyankor az ember vidám, pörög, úgy érzi minden sikerül, feltöltik egymást életerővel. Jó érzés ha van valaki, akivel megoszthatod a napjaid minden percét és tudod, hogy érdekli is őt. Mikor hozzád bújik és érzed, hogy szeret veled lenni, meg szereti a lelked és a tested egyaránt. Ennél nem igazán van jobb dolog.

Mindennek két pólusa van, úgy alkot egyensúlyban egy egészet. Szóval a nő és férfi is csak együtt egy egész, külön-külön csak zombik vagyunk (magamból indultam ki)

Röviden a harmonikus egyensúlyt keresik (szerelem, szenvedély, szex és ha minden stimmel akkor az utód)

Ha nem lenne értelme akkor meg sem születtél volna

2015. okt. 7. 20:48
 12/25 A kérdező kommentje:
Kiráz a hideg attól, ha valakitől így kellene függnöm.
2015. okt. 7. 21:15
 13/25 anonim válasza:
68%

jó kérdés hogy miért van ez de ha valaki tudja hogyan lehet megállítani az írja már meg.az a legrosszabb mikor társra vágysz és nincs.mindez nálam pl évek óta.

gondolom valami hormon vagy evolúciós ostobaság.szerintem az emiatti állandó rossz kedvem nem tesz jót az egészségnek.magány miatti depresszió sem.

a természet még ezt is elrontja.

főleg mióta lemásztunk a fáról és már nem jut mindenkinek pár.mert sokaknak akkora igényei vannak hogy öt macskával öregszenek majd meg.

szóval ez szívás.

2015. okt. 7. 21:44
 14/25 anonim ***** válasza:
54%
Üdv a csapatban. Én sem keresem, nincs miért...
2015. okt. 7. 21:54
 15/25 anonim ***** válasza:

#13 akaraterő kérdése.

Kb olyan mint a bagózás. Valaki nem tud ellenállni és 60-70e-et is elfüstöl havonta, míg valaki 1 szálat se szív el az egész élete alatt.

2015. okt. 7. 22:01
 16/25 anonim válasza:

Tiboo Martino én ugyanez vagyok csak 33 évesen!Egyszerűen nem érdeklem a külsőm miatt a lányokat még a csúnyákat sem!

Én úgy érzem hogy nagyon jó ember vagyok belsőleg és sok nő ezt keresi!De mivel nem tetszem nekik gy fabatkát se ér a belső értékeim!Nem iszok nem dohányzok hófehér fogaim vannak és igényes vagyok a higiéniára is de hiába ezek mostanság nem menők.Én is kb 10 éve nem kaphatok magam mellé senkit!Sokszor elgondolkodok rajta én is hogy minek kapcsolat mire jó??Jobb így meg ilyenek de az ösztönök mindig előjönnek sajnos és vágyom rá hogy feleségem legyen és gyerekem,családom hiába harcolok ellene hogy könnyebb legyen!

2015. okt. 7. 22:26
 17/25 A kérdező kommentje:
Én nem arról beszélek, hogy valaki nem talál magának társat.
2015. okt. 7. 22:37
 18/25 anonim ***** válasza:
42%

Én se értem. Mikor volt párkapcsolatom, folyton úgy éreztem, hogy megfulladok tőle. Szerettem, kedves volt, jó volt a szex, szuperül lehetett vele beszélgetni, csak egyszerűen sok volt. Engem sose zavart, ha napokig nem szólok senkihez, de értelemszerűen ő elvárta, hogy ennél gyakrabban beszéljünk, meg találkozzunk minden nap. Nekem erre nincs igényem, sőt egy idő után kifejezetten idegesítő volt. Folyton az jutott eszembe, hogy olyan mintha megint anyámmal laknék, már éppen kiszabadultam, erre megint itt van valaki aki minden percemről tudni akar, aki belemászik az életembe, akihez alkalmazkodnom kell. Pedig amúgy kicsit sem volt követelőző, vagy rámenős, csak én így éltem meg.

Most mindjárt jön majd valaki és megmagyarázza, hogy miért vagyok hülye, meg rossz, meg beteg, meg nem normális. Neki(k) üzenem, hogy köszönöm ne fáradjanak, már elég embertől hallottam a szentbeszédet, és a "majd megbánod" szöveget is rongyosra hallgattam már. :)

2015. okt. 8. 00:41
 19/25 anonim válasza:

"akaraterő kérdése"

én vagyok a 13as.hát nem igazán.a párkeresés ösztönös. az ösztönöket nem lehet elfojtani.hogy ezt megértsük vissza kell tekinteni az állatvilágra.az evés ivás is ösztönös náluk.következményekkel jár ha nem elégíted ki az ösztöneidet.nem eszik éhenhal.nincs párja a viselkedése változik meg.tartottam régebben madarat párban és egyedül is és teljesen más a viselkedésük.ugyanez az embereknél is megfigyelhető.

mindenki máshogy viseli.volt már aki emiatt öngyilkos lett és elötte agyonlőtt fél tucat másik embert is.van aki meg elfojtja és nem is törődik vele.a többség a két véglet közt valahol.

szóval kifejezetten káros elfojtani a többségnek.én pl nem szeretnék egyedül magányosan lenni öregen.de kénytelen leszek mert nem kellek senkinek sem.

az evolució nem képes lépést tartani azzal hogy mi már nem úgy keresünk párt mint az összes többi élőlény.teljesen mások az elvárások.

próbáltam nem törődni vele de nem igazán sikerült.

a dohányzás amit példának hoztál teljesen más tészta.az után a függők vágyakoznak akik már többször dohányoztak. ez viszont testi dolog automatikusan termelődik hogy vonzódj másokhoz fizikailag és érzelmileg.max akkor nem ha valaki kiheréli magát.

állandóan rossz kedvem lesz ha rágondolok a magányra.szóval már utálom azt is ha a közelembe jön egy nő akárhol és inkább elkerülöm őket.

van aki nem ért egyet.szóval ti magányosan vagytok jól.és ha szex sem lenne soha? szeretni nem szeretni valakit az egy dolog.de a természet azt akarja hoyg örökítsd tovább a génjeidet.szóval azt ösztönök elfojtása nem az hogy nincs párkapcsolatod hanem hogy szexuális kapcsolatot sem létesítesz soha senkivel.na azt megnézném ki írja be ide hogy szívesen lenne szűz 80évesen még a halálos ágyán is...

2015. okt. 8. 14:50
 20/25 anonim ***** válasza:

"na azt megnézném ki írja be ide hogy szívesen lenne szűz 80évesen még a halálos ágyán is..."

32 éves vagyok, szűz, és teljesen biztos vagyok benne, hogy 80 évesen is az leszek, kivéve, ha hamarabb meghalok. :D

És ez engem nem zavar, sőt! Számtalan alkalmam lett volna már lefeküdni másokkal, de én soha nem akartam, úgyhogy visszautasítottam minden közeledést. Én így érzem magam jól. Párkapcsolatra sincs szükségem. Legutóbb 12 éve volt egy párhónapos kapcsolatom, azóta semmi, még egyetlen randi sem, és nem hiányzik.

A kérdezővel egyetemben én sem értem, miért vágyik bárki párkapcsolatra. Tisztára fölösleges dolognak tartom. Több energia meg időbefektetéssel jár, mint amennyit nyersz vele.

2015. okt. 8. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!