Miért lehet ilyen fura a munkatársam?
Van egy férfi munkatársam,aki rendkívül előnyös megjelenésű az összes nő oda meg vissza van tőle ha jön,de gyakorlatilag nem lehet hozzá közeledni semmilyen szinten.Végzi a munkáját,intézi az ügyeket,de minden közeledést,haverkodást,bizalmaskodást elhárít,vagy nem durván,de egyértelműen leszerel.Csak annyit kommunikál amennyi okvetlenül szükséges.Céges bulikra sem jön el,semmi.
Amit tudni lehet róla,hogy elég izmos,tehát biztos,hogy edz,legalább 3 havonta van egy nagy monoklija mert erre válaszolt amikor rákérdeztek és kiderült,hogy évek óta boxol,és van családja felesége egy kislánya.
Miért lehet ilyen titokzatos hűvös és távolságtartó szerinted?Vagy ha van ilyen a környezetedben akkor ő miért volt ilyen?
Komolyan veszi a munkát + csak kollégaként tekint a többi dolgozóra, szerintem ezzel semmi baj nincs.
Hogy céges bulikra miért nem jár? Hát gondolom, mert inkább a családjával, vagy a barátaival töltené azt az időt!
Nem lehet hogy zavarja az "összes nő oda meg vissza van tőle" dolog?
Nekem legalábbis ez jön le, nyomultok rá mint az állat, és kínosnak érezheti, főleg ha családos ember. Legalábbis szerintem gyanús a "bizalmaskodás" meg a "haverkodás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!