En nagyon fura kérdés lesz, szerintetek hogyan lehet elérni? (kérlek a hülye válszoktól kiméljetek)
1:Valaki megtud változni annyira hogy eddig jó lelkű ember volt és hirtelen (napról napra,hétről hétre) megváltozik és rossz lesz (vagyis elvesznek a jó tulajdonságai)(vagy csak épp elrejti)
2:Hogyan lehetséges ez és mit kell tenni hozzá?
Kello mennyisegu rossz tapasztalattal igen. Peldaul eddig megturte bizonyos embercsoportbol szarmazo tarsait de annyi rossz elmenye lett velok kapcsolatban, hogy mar nem adja meg a lehetoseget, hogy valaki kozulul jo is lehet, egybol eliteli.
Tenni hozza talan azt kell, hgy ne gondoljon a jora csak a rosszra, negativra.
Egyik legjobb barátnőm hétről hétre változott meg.
Régen nagyon kedves volt meg jószívű aztán belekeveredett egy rossz társaságba és most már iszik , cigizik,egyszer füvezett is. Régen ápolt külselyű volt,ma már mint egy csöves,a ruhái alkohol és cigaretta szagúak.Ebben az a legjobb hogy 16 éves és már elszarta az életét. Nem tanul lóg a gimiből vágja magát...stb. Nem tudom mit csinálhatott egész nyáron de szerintem már be se fog járni .
Azóta nem a barátom
Szóval igen eléggé meglehet változni.
Remélem te nem fogsz megváltozni ,mert már igy is egyre bunkóbbak az emberek.
Maradj jószívű. :)
4,5. válaszoló nem akarok megváltozni bár (légy rossz a jókkal mindig kiba..sznak).
Csak érdeklödtem hogy lehet ilyet.
1. Igen, lehetséges.
2. Lehet hipnózis, esetleg amnézia hatására, de elég hozzá valami nagy trauma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!