Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyik ismerősöm az évekkel...

Egyik ismerősöm az évekkel ezelőtti esküvői képeit rakosgatja ki most is. Nem fura ez?

Figyelt kérdés

Rendben, hogy szereti a férjét,.azóta van gyerek is, de ez nekem olyan,mintha kicsit a múltban ragadt volna, legalábbis ami az eseményt illeti.

(Megbeszélni szeretném, ki hogy látja, érdekességképpen, nem lehurrogást)

2015. szept. 6. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább az a fura, hogy ez téged ennyire foglalkoztat. Vannak azok az emberek, akik a frászkönyvet a személyies kis naplójuknak/fotóalbumuknak képzelik és késztetést érez rá, hogy ezeket állandóan meg is ossza. ha zavar, tiltsd le az üzenőfaladről a képeit és annyi.
2015. szept. 6. 09:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem fura. Foglalkoztat az emberek pszicheje, a tetteik...mivel nem szoktam nagyon ítélkezni pl. függők vagy stb. felett sem, hanem megértem vagy szeretném.
2015. szept. 6. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet épp visszaemlékezett rá, s megosztott 2-3 képet róla. Vagy az is lehet, hogy évfordulójuk volt. Vagy az esküvő idején még nem facebookozott, így nem volt fent esküvős képe, s mivel élete részének tartja, szerette volna, ha látják az ismerősei az adatlapján. Ezekkel tudnám magyarázni :)
2015. szept. 6. 09:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Fent volt. Es nem egyszeri alkalom, kb minden hónapban tesz ki. Aranyos amúgy ő. Remélem, rendben is van vele minden. Csak ilyenkor elgondolkodom,hogy mi oka lehet erre párhetente. Még most is. Én pl. gyerekkoromra tekintek vissza szívesen, de nem posztolom. Pár hetente túlzás lenne főleg. Visszavágyik talán abba az időbe ő? De miért? Hisz most is házas és voldog elvileg.
2015. szept. 6. 10:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Megerősítés kell neki. Ennyiről szól nála.

(Szeretem azokat, akik olyanok mint én és érdekli őket a psziché.)

2015. szept. 6. 10:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Gondolod, hogy ennyi? És megerősítés miért? A happycsalád-happygyerek képek mellé? Nem önbizalomhiányban szokták ezt? de ő miért lenne az? Vagy picit dicsekszik csak?

2015. szept. 6. 12:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez az oldal amúgy normális? :))) a " hepi" szó fennakadt a trágárságszűrőn. :))
2015. szept. 6. 12:43
 8/8 A kérdező kommentje:
jahh, hogy hepi.család...jó, már leesett :D :D
2015. szept. 6. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!