Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha fogyok akkor ugye a mellem...

Ha fogyok akkor ugye a mellem is kisebb lesz?

Figyelt kérdés

Jelenleg 164cm és 70 kg vagyok,13 éves lány.

Nagyon nagynak látom a mellemet,a családban kb én vagyok a leglaposabb egyelőre és szeretném,ha ez örökre így is maradna.Anyának és nővéremnek D-s mellei vannak.

A nagymamáimnak kb B-s-C-s mellei vannak.

Jelenleg a nagynénémmel egyezik a mellméretünk A-B-s.

Lehet,hogy ez kicsinek tűnik,de az évfolyam 20 lánya közül kb a dobogó 3. fokáraállhatok mellméretből.

2015. okt. 5. 17:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

13 évesen 15 kilót fogyózni az azt jelenti, hogy 16 éves korodra úgy fognak lógni a melleid, mint 2 kipukkant tejes-zacskó!

Elment az eszed?

Várj még egy pár évet, hogy hogy alakul a tested, lehet, hogy fogyózás nélkül is szexi-bombi leszel, ne 13 évesen cseszd el az adottságaidat! Visszavonhatatlan "eredményei" lehetnek!

2016. jan. 9. 22:03
 12/12 anonim ***** válasza:
91%

Annak örülj, ha még tovább nőnek. És ne tedd tönkre a melleid fogyózással. A nagy mellek a szépek, az a nőies, nem a kicsi! És pár év múlva ez fontos lesz:)

25F

2016. jan. 10. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!