Minden ami bizalom?
Régen volt egy nagyon jó baráti társaságom akikkel mindig együtt lógtunk, meg mindig jól elvoltunk, kb 4-5 éves korunktól egészen 12-13 éves korunkig, aztán nekem mindenkivel megromlott a kapcsolatom, mert otthon nagyon szigorúak voltak velem, és sok mindent nem tudtam megtenni a barátokért amit kellett volna.. 1-2 év alatt olyanba torkollott ez az egész hogy a barátaim kezdtek el szívatni, megalázni, még jobban tönkretenni..
Kérdés, ezek után hogyan lehetnék képes arra hogy megbízzak akárkiben is? Azóta 8 év telt el, rengeteg lánnyal összejöhettem volna már, de egyszerűen félek.. Félek az emberi kapcsolatoktól, félek beleilleni valahova, még ha nagyon szeretnék is, mert már nagyon hiányzik.. Rengeteg lányt aki tetszett, és én is tetszettem nekik nem tudtam megismerni, mert azt hittem ők is rosszat fognak tenni velem egy idő után.. Illetve nem akartam hogy rossz legyen nekik, mert azt hittem, és még szerintem tudat alatt hiszem is, hogy az én hibám minden ami velem történt régebben, és nem szeretném ha ő is miután belém szeret kap belőlem valamennyit, utána elhagy, megaláz, tönkretesz.. Mint ahogy mindenki csinálta régebben.. Múltat tudatosan le lehet zárni, már pozitívan tekintek rá néhány szempontból, és mindig nézem hogy mi mindent nyertem ezzel a szocfób életmóddal, és meglepően sok dolgot találtam, de a tudat alattim nem tudja lezárni, és a legfontosabb dolgok hiányoznak az életemből: normális barátok/kapcsolatok, szerelem..
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!