Van úgy, hogy vágytok / akarsz valakivel beszélgedni aki nem akkar mást vagy nem gondol rosszra?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ha értitek ... ?? Tehát egy olyan személy akivel lehet beszélgetni ...2015. jún. 18. 23:35
1/4 anonim válasza:
Néha előfordul.Aztán mindig valahogy a semmiből pont akkor előkeveredik egy barát, egy haver és telefonál, teljesen véletlenül, mondván: pont most gondolt rám..és akkor be nem áll a szám, és neki is. És azon kapjuk magunkat, hogy vagy 1,5-2 órát csevegünk:)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát én nem úgy vagyok az én " barátaim " mindig elfoglatak ...
2015. jún. 18. 23:46
3/4 anonim válasza:
Velem kb mindig ez van...Csak nincs olyan ember a környezetemben, akivel így meg tudnék beszélni dolgokat..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!