Miért van ez a börtönben?
Valóban nem szeretik, legbelül valahol ők is emberek, csak valahogy rossz útra tévedtek..például szerintem mindnyájan hazudtunk már..vagy nem? Attól nem lettünk rossz emberek de akkor ezt éreztük megoldásnak. Persze a börtönlakók súlyosabb bűnöket követtek el, de legtöbbször megvolt az oka is (Nem,nem védem őket ez csak egy minimális empátia)..
Szomszédom börtönőr, és ő mesélte, hogy nem igazán szimpatizálnak a gyerek bántalmazókkal..
Ozzy Osbourne könyvében olvastam, hogy mikor ő egy betörésért börtönbe került, épp akkor került be egy férfi, aki több gyermeket (7-14 év közöttieket) rontott és gyilkolt meg.
A többi rab olyan szinten elverte, hogy szó szerint összeszarta a nadrágját, a börtönkonyhákban rabok szolgálnak fel(legalábbis amcsiban), és éheztették, nem adtak neki ételt.
A börtönőrök a szabályok miatt, a saját biztonsága érdekében magánzárkába rakták, de ők sem bántak vele kegyesen. A csávó a végén nem evett, nem fürdött, és Ozzynak és még egy kistílű bünözésért bent ülőnek kellett elvinnie a mosdóhelységbe, mert annyira szétkapták az embert, hogy napokig a saját szarában fetrengett.
Nem tudom máshol hogy van.
Igen a gyerekeket nőket bántóakra csúnyán néznek.
Nem is azon van a hangsúly hogy gyereket bántottál,hanem hogy a gyengébbel kemény vagy akkor itt mutasd meg az erősebben hogy tényleg olyan kemény vagy e,ezért könnyebben betalálják őket a nehézfiúk. Persze kivételek itt is vannak, ha a gyermek molesztáló egy vad kannibál,akkor a kutya se fog hozzá szólni egy rossz szót se, pl szita bence sztorit tudjuk kik, milyen kaliberű emberek követték el,nekik végük. Ez az egy hír került napvilágra,hogy beverték a képét,de biztos lehetsz benne hogy zárka zárás után pokol az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!