Mit gondoltok Damu R. ártatlanul volt börtönben?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 23:27
1/7 anonim válasza:
Tekintve, hogy olyan bizonyíték alapján ítélték el, amit 5 perc megcsinálni és ráfogni valakire, több mint 75% esélyt adok arra, hogy igen.
3/7 anonim válasza:
Figyelembe véve, hogy még a tulajdon édesanyját is elverte, meg az összes előző barátnőjét, nem túl valószínű, hogy pont Tímeára nem emelt kezet. Aki nem látta hogyan őrjöngött és csapkodott a Hal a tortán-ban, az nézze meg Youtubeon fenn van, tanulságos. Ráfért a börtön, hogy megtanulja, nem tehet meg a gyengébbekkel bármit, viszont túl sokat kapott. Ennyit gyilkosságokért szoktak osztani, pár hónap bőven elég lett volna. De ártatlanul, hát azt nem mondanám.
4/7 anonim válasza:
szerintem aki több nőt is bántalmaz, az megérdemli hogy "elgondolkozhasson" a tettein.
bár nem tudom, hogy amikor már mindenki tudta, hogy egy dühöngő őrült, akkor miért jöttek vele össze?
én kerülném mint a pestisest.
bár tény, hogy aki a pénzére megy az más..
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg ha konkrétan ezt a nőt nem bántotta, akkor mást.
7/7 jobbikostibi válasza:
ártatlan volt, olvastam a könyvét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!