Kicsit érthetőbben: Minek kell történnie, hogy boldognak érezd magad?
2015. szept. 30. 15:15
2/9 anonim válasza:
A boldogság egy nehezen definiálhato fogalom mi mindenkinek mást jelent mégis ugyan azt egy mérhetetlenül jó dolog mégis az ismeri a legjobban aki igazán szomorú és bánatos volt. A boldogsághoz nem kell nagy dolgoknak történnie elég egy szó egy gesztus egy mosoly de olykor a blldogság mégis a legtávolabbi leg elérhetetlenebb dolognak tűnik. Amikor bokdogok vagyunk nem feltétlen vesszük észre de mikor bánazosak azt igen ezért tűnheg néha úgy minthogyha sosem lettünk volna boldogok. A boldogság az fenomenális érzés.
2015. szept. 30. 15:23
3/9 anonim válasza:
Amikor egy jó szerződést követően ünneplek a pasimmal majd hazamegyek a férjemhez és a lányomhoz és átöleljük egymást,én olyankor érzem,hogy élek és boldog vagyok.
32/N
2015. szept. 30. 15:32
4/9 anonim válasza:
A boldogsag mostsnaban elkerul engem.
A kerdesre a valasz: egy kad forro vizben lazulni, na az boldogga tesz :)
2015. szept. 30. 15:57
5/9 anonim válasza:
Takaró alatt összebújni a plüss mackóimmal egy melós nap után és könyvet olvasni, miközben a macskák ott dorombolnak az ágyamon.
Ha forró tea is van hozzá az már mennyország. :3
2015. szept. 30. 15:58
6/9 anonim válasza:
Számomra másokat boldoggá tenni, másokon segíteni vagy csak meghalgatni bánatukat örömüket.
2015. szept. 30. 16:10
7/9 anonim válasza:
Számomra 2féle boldogság van. A rövid és a hosszabb időt átölelő.
A rövidek azok amik pl.: sikerélményhez, jó hírhez, pillanatnyi dolgok nyomán keletkeznek.
A hosszabb alatt pedig a semleges,gondok, negatívum mentes időintervallumot nevezem.
17/L
2015. szept. 30. 17:51
8/9 anonim válasza:
Ha olyan közösségben és olyan emberek között vagyok, akikről tudom, hogy szeretnek és velük tölthetem el az időmet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!