Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miről tudnak az emberek...

Miről tudnak az emberek annyit beszélni?

Figyelt kérdés
Zárkózott vagyok, és van amikor beszélnék valakivel, de vagy nem merek, vagy legtöbbször nem tudok miről beszélni. Szoktam hallgatni mások beszélgetéseit, és legtöbbször a beszélgetéseik tartalma a nullához közelít, és alig tudok valamit megjegyezni belőle. Ha mindenkinek olyan élete volna, mint egy film, akkor érteném miről beszélnek annyit, és TALÁN tudnék és mernék miről beszélni, de így nem értem.

2015. szept. 29. 19:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#9: :( Engem érdekel, bármikor írhatsz!
2015. okt. 6. 03:21
 12/17 anonim ***** válasza:
16%

A magyarok 2 dologról tudnak nagyon beszélni:

A, magukról, hogy ők milyen ügyesek, szuperek;

B, a másikról, aki minden, csak jó ember nem.

Figyeld meg, ez a 2 témájuk van a magyaroknak.

Nem muszáj követni a "jó" példát, beszélhetsz pl. a hobbidról, arról, ami téged érdekel. Ezzel legalább látják, hogy más vagy, mint a többi.

2015. nov. 15. 21:22
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Előző, te a magyar ÁLLAMPOLGÁRok egy részétől

beszélsz, mégpedig a

svábok többségéről.

2015. nov. 16. 19:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Csak gyakorolj, és figyeld a mások beszélgetéseit többször. Rá fogsz jönni. Sokszor a semmiről beszélgetnek.

- Mizu?

- Nem sok, épp megyek haza. Te hogy vagy?

- Jól vagyok, eddig hol voltál hogy most haza mész?

Látod megkérdezik az emberek azt is ami nem is érdekli őket. Ennyi.

2016. aug. 25. 19:48
 15/17 anonim ***** válasza:

A svábok tényleg imádnak magukról beszélni, tapasztalat :)

Egyébként sosem értettem azokaz az embereket akik nem szeretnek beszélni. Nem tudom miért jobb az ha ülsz csendben és nézel. Én ha kell képes vagyok órákat végigbeszélni. Simán. Azt tanácsolom, hogy szerezz olyanokat akikkel tudsz azonosulni. Akinek érdekel a mondanivalója, akihez hozzá mersz szólni. Én például imádok tervezni. A barátnőm is. Mindig megbeszéljük, hogy majd mit fogunk csinálni meg stb. Szoktunk kibeszélni másokat (szerintem mindenki). Ezek példák. Én ezekről szoktam beszélni például

2016. dec. 5. 22:30
 16/17 anonim ***** válasza:

magukról... inkább magukkal.

"Szoktunk kibeszélni másokat (szerintem mindenki)"

Tipikus. Önmagukból indulnak ki...

Mindenki???????????????????????????

2016. dec. 6. 18:35
 17/17 anonim ***** válasza:

A semmiről.

Ne aggódj, nincs gond veled, mert nem veszel részt ebben. Én se szoktam a legtöbb osztálytársammal beszélni. A lényeg, hogy szerezz néhány barátot, akikkel tudsz beszélgetni olyan témákról, amik érdekelnek téged. Mert teljesen magányosnak lenni viszont nem valami jó érzés.

2017. febr. 8. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!