Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes emberek miért nem...

*athos* kérdése:

Egyes emberek miért nem tudnak önmaguról beszélni, illetve miért többesszámot használ?

Figyelt kérdés
Konkrétan van egy kollégám aki pl mindig azt mondja nekem (meg másnak is), hogy megcsináltuk a munkát? Hogy állunk a munkával? Mikor készülünk el vele, stb... Holott neki semmi köze nincs hozzá, de mégis többesszámba beszél róla. Miért nem úgy mondja, hogy állsz, készen vagy, mikor készülsz el, stb... Egy másik pedig E/3-ban beszél magáról. Konkrétan Ő ezt tette, azt tette. Nem pedig én ezt tettem, azt tettem...stb... Remélem érthető. :D
2015. máj. 31. 21:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de nagyon idegesítő :D Én a múltkor egy idős nő nőgyógyásznál voltam, és így kérdezett: ,,És mikor születtünk?" ,,És mikor volt az utolsó menstruációnk?"

Legszívesebben mondtam volna neki, hogy a tiéd nem tudom, mikor volt, de az enyém ekkor meg ekkor...:D

Kicsit mintha dilettáns lennék, úgy éreztem magam.

2015. jún. 1. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!