Mi a véleményetek arról hogy egy 23 éves lány igazi bundát visel ha nagyon hideg van télen?
Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 21:12
11/23 anonim válasza:
Kortól, nemtől, divattól és időjárástól függetlenül gusztustalan bundát hordani. Értelmes ember ma már nem viseli megkínzott, meggyilkolt állatok bőrét. Az, hogy ki mennyit költ a ruházatára és ki miben gondolja saját magát csinosnak, az mindenkinek a magánügye, nem mások véleményével kell foglalkozni. De szőrmét hordani undorító, mindig is az volt, és mindig is az lesz.
12/23 anonim válasza:
tudjátok mit hiányolok? az ember vadászatot. Dr most komolyan. Az állatok közül kilövik a beteg egyedeke.. az embereknél is lehetne ezt csináln, kevesebb retardált lenne. Keérdező, ne érts félre, nem rád gondolok csak úgy eszembe jutott a dolog :D te dolgod h mit viselsz de én sose vennék fel ilyesmit, inkább meztelenül megfagyok a puszta közepén minthogy egy állat szőrméjébe bújjak :) ha szönyegnek vagy fali dísznek van megcsinálva, az oké. Trófea. Ami hozzá tartozik a vadászáshoz. De hogy belebújni... az kicsit olyan mintha meggyaláznánk az állatot, nem elég hogy levadásszák, még magukra is öltik az emberek a bundájukat?! Tisztelni kell a vadat :)
13/23 anonim válasza:
"Kortól, nemtől, divattól és időjárástól függetlenül gusztustalan bundát hordani. Értelmes ember ma már nem viseli megkínzott, meggyilkolt állatok bőrét."
Ez érdeke,s mert a bőrtáska, bőrkabát, bőrcipő nem vált ki ekkora felháborodást.
14/23 anonim válasza:
Lelopnám róla és eladnám. Kalányos Magnetó voltam sziasztok
15/23 anonim válasza:
Az ő bőréből is ideje lenne csinos kabátkát szabni, csak a sportszerűség kedvéért. A pénzét arra költi, amire akarja, de ne pózoljon halott állatban, nem ezért hozott le minket az evolúció a fáról. Egyébként sincs már hideg, elsivatagosodunk.
16/23 anonim válasza:
Hogy remélem egyszer őt is megnyúzza valaki, hogy "csini" meg "mencike" legyen a bőrébe bújva. És hülyeség, hogy ide keveritek a bőrcipőket. Engem az se zavar, hogy az eszkimó medve meg farkasbőrbe bújik, hogy meg ne fagyjon. Nem azzal van a gond, ha valaki szükségletből használja a szőrmét, a bőrt, vagy megeszi a húst. Az az undorító, mikor "csak" felvágóskodásból meg divatból, múló szeszélyből értelmetlenül gyilkolnak halomra állatokat. És az is ugyan olyan gyilkos aki fölveszi ezeket a bundákat, mint aki elvágta az állatok torkát, hiszen, ha nem lenne aki megvenné, akkor nem gyártanák, vagy legalábbis nem ilyen mennyiségben.
17/23 anonim válasza:
Engem nem zavar, de tavasszal azért borotválkozz meg...
18/23 anonim válasza:
Kérdező! A bunda szerintem avitt, és ha rajtahagyod az árcédulát, akkor még hülyébben néz ki. Vagy miért tudnák meg az emberek, hogy 200-ba került?
19/23 anonim válasza:
Én nem hordok igazi szőrmét, mert én is állatbarát vagyok. Semmit nem gondolnék, a bunda elegáns, meleg, szerintem szép. Én csak szintetikusat viselek, nem azért mert nem tehetném meg hogy megvegyek egy drágább darabot is akár..
20/23 anonim válasza:
Na de akkor fussunk neki még egyszer: mi a rossz abban, ha egy akármilyen szarvast, amit kilőnek a vadászok állományritkítás miatt, megnyúznak és bundát készítenek a szőréből? Az is baj, hogy a húsát megeszik?
Most ez például tegnapi hír:
És vannak olyan homály, ultra buta, gondolkodni nem tudó "állatvédők" (valójában nem azok), akik képesek ez ellen tiltakozni.
(Ritkításra a ragadozók kiirtása/alacsony száma miatt van szükség.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!