Mit tegyk ha a parom nem akar hajat mosni a hideg miatt? Mert nem akar, egfázni igaz most is náthás de azt akarja hogy csak tavasszal mossunk hajat eddig 1 honapja nem mosott az igazi ok hogy szte öntisztul ahaj és egészsegesebb lesz
Persze egy idő után nem marad benne már több kosz.
Ha te és a környezete bírja, akkor nincs gond.
De igaz lehet az hogy tényleg öntisztul és szebb lesz tőle a baj? Va
Ami régi fridi müsort emleget. Csak az a baj ő az egész csaldot erre akarja szoktatni. Meg azt is mondja legalabb a vizzel igy sporolunk es fürdeni se kell csak ha nagyon muszaly havi 1 x eleg ha a ruhaimk mossuk
Mi egy barátnőmmel kipróbáltuk 16 évesen egy nyári szünetben. 6 hétig bírtuk. És nem volt jó érzés...
Mondd a párodnak mossa meg és vegyen fel sapkát, akkor fix, h nem fázik meg.
Talan meg elhittuk volna hogy igazi a kerdes, de most mar lebuktattad magad mekkora kamu a hulyesegeiddel...
Kajak ennyire unatkozol???
Mondd neki ha ezt akarja kipróbálni, költözzön be az erdőbe vagy menjen civilizációtól távoli helyre, ugyanis soha nem fog a haja öntisztulni, ahányszor kimegy az utcára máris tapad a szmog és légköri por a hajára, még ha nem is tudja ezt
Én is próbáltam 3hónapig, azt értem el vele hogy kisebesedett a fejem, lett rajta egy vakolatnyi elhalt hám réteg, és nem győztem utána mosni minden 2.nap hogy jöjjön helyre
Szóval bele se kell kezdeni mert ráb*szás, nem nekünk való ez
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!