Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehetne a nővéremmel kezdeni?

Mit lehetne a nővéremmel kezdeni?

Figyelt kérdés
A nővérem egy személyiségzavaros vérszívó. Nincs egy barátja sem, nagyon agresszív, gonosz, és a szüleim eszméletlen mennyiségű pénzt költenek rá. (Több millióról van szó).Egyszer kitalálta, hogy ő egy milliós tandíjú külföldi iskolába akar tanulni, a szüleim kifizették neki, pedig teljesen életképtelen, és persze nem tudta elvégezni, kirúgták , most erre a szüleim kerestek neki egy másik hasonló iskolát, amit most az elejéről kell kezdeni, ugyanúgy milliós tandíj, és a szüleim ezt is kifizetik , pedig kukába dobott pénz, a nővérem teljesen gyökér, ha valami csoda folytán el is végzi, akkor se lesz képes dolgozni. Ráadásul baromi hálátlan, a szüleimnek állandóan beszól, mindig csak pénzt kér tőlük, közben meg szemtelenül bepofázik nekik. Rengeteg ilyen őrült kirohanása van, hogy késsel hadonászik, meg eljátssza , hogy öngyilkos akar lenni, de valójában esze ágában sincs, csak sajnáltatja magát. Többször rátámadott már a szüleimre, anyukámat egyszer lelökte a lépcsőn, így gyakorlatilag közveszélyes. Szüleim már többször bevitték a zárt osztályra, de ott se tartották bent sokáig, az a legrosszabb a nővérembe, hogy nem lehet bekategorizálni sem fogyatékosnak ,sem normális embernek, valahol a kettő között van, ilyen borderline személyiségzavara van. A pszichiáterek előtt nagyon összeszedi magát, és kitalál ilyen kamu sztorikat, hogy a szüleim milyen gonoszak vele, és persze a pszichiáterek ezt be is veszik ,és mindenért a szüleimet hibáztatják. Én a magam részéről csak azt nem értem a szüleimben, hogy miért nyalják ki ilyen szinten a s*ggét, mert hát gyakorlatilag ezzel hogy minden kívánságát teljesítik, ezzel teremtik meg ezt a beteg életterét.

2015. szept. 27. 13:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Úgy látom, te mindent jobban tudsz:D.
2015. szept. 27. 19:33
 12/12 anonim válasza:

Nem minden pszichiáter idióta de az igaz, hogy van köztük olyan is aki csak arra hajt hogy megszedje magát.

A testvéred nem lehet borderline személyiségzavaros mert nekem is az van, és semmi ilyet nem csinálok. Dühkitörések vannak, mert azok a betegséggel járnak, de soha nem tudnám bántani a szüleimet. Inkább ártok magamnak.

A pszichiáterre meg visszatérve amikor engem diagnosztizáltak azt mondta az orvos, hogy majd kinövöm. Na azóta is várom ezt a megkönnyebbülést, de egy másik doktor azt mondta, hogy soha a büdös életben nem fogom kinőni...

2016. ápr. 6. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!