Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rasszista szülővel mit lehet...

Rasszista szülővel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 30. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Szülőt nevelni nem lehet. Ott lehet hagyni, ha az értékrendetek merőben más. Megváltoztatni nem tudod, de hallgatni nem vagy köteles.
2015. júl. 30. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
példát venni.
2015. júl. 30. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2-essel egyetértek .
2015. júl. 30. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos semmit.

Nekem egyik legjobb barátnőm roma származású és teljesen ki voltak akadva,hogy lehetek barátja egy roma lánynak. Tuti átver,kihasznál,meglop stb. Eltelt két év még mindig barátnők vagyunk és semmi ilyesmi nem történt. Anyumék meg békéltek a gondolattal,hogy nekem egyik barátnőm roma.Persze ettől függetlenül nem szeretik,csak elfogadják,mert tudják más választásuk nincsen.

Viszont sokszor hangoztatják,hogy nehogy roma pasim legyen,meg hogy voltam randizni és reméljük nem roma stb stb.

Én mondtam és mi van ha az lesz?

Arra nem mondtak semmit.

Mondjuk barátnőmtől tudom,meg ő is mondta,hogy roma férfivel ne kezdjek ki, neki is volt és csak pórul járt,így magyar pasikkal kezd csak.

2015. júl. 30. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
45%
És egy újabb általánosítás. De a szüleid rasszisták, jah... nem te és a barátnőd, akik egy csoportot ítéltek meg néhány negatív viselkedésű tag alapján. Ha egy magyar ember pofonvág egy franciát párizsban, akkor elfogadnád, hogy te egy erőszakos idióta vagy? Semmi közöd hozzá, mert nem te voltál. Én így állok ehhez a kérdéshez. Azért, mert a barátnőd összeszedett egy bunkó férfit, még nem minden férfi szemét, akkor sem, ha van azzal a pasival közös tulajdonsága.
2015. júl. 30. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

Ja tényleg milyen hülyeség általánosítani amikor 100 romából 95 ilyen. Teljesen alaptalan...

A franciáknak és magyaroknak van hazájuk ellenben a cigányoknak nincs. Bocsásd meg tudatlanságom, de olyanról még sehol nem olvastam, hogy a magyar kisebbség bárhol is problémát okozna.

Igaz, tényleg nem biztos, hogy pont egy szemét roma pasit fogna ki, sőt az is lehet, hogy magyarba fog ki egy ilyet, de nem tudom van e kedve mindenkinek kockáztatni.

A szülőknek meg mond meg, hogy nagyon óvatos leszel.

2015. júl. 30. 15:47
 7/7 anonim válasza:
Semmit... meg a rohadt ci*ányok... :D
2015. aug. 9. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!