Tegnap történt az eset, miközben az iskolából tartottam haza felé. Vonattal kell megtennem az iskola és az otthonom közötti utat és ez az eset is a vonaton történt. Bemondja a vezető a megállót, pár perccel azelőtt, hogy megérkeznénk oda, hogy legyen idejük az embereknek szedelőszködni. Táskámat felcsaptam vállamra, irány az ajtó. Miközben sétáltam az ülések közott egy kéz tévedt a fenekemre. Gyorsan történt, meg sem markolta csak rácsapott, még kicsit fájt is. Azt hozzátenném, hogy térdig érő kabát volt rajtam. Egy pillanatra megtorpantam, hátra fordultam, majd megdöbbenve szembesültem azzal, hogy egy kb. velem egy korú fiú volt a tettes és hangosan kuncogtak a haverjaival. Fogtam magam és a maradék önbecsülésemet, sarkon fordultam, majd az ajtóhoz mentem és leszálltam a szerelvényről. Annyira megalázónak éreztem. Mintha egy tárgy lennék.
Annyira primitív és undorító ez a megnyilvánulás. Fiúk, ha valaki tervez a jövőben ilyet egy vadidegen lánnyal tenni, akkor gondoljon bele az ő helyzetébe. Én sem markolgatok le minden palit, majd kuncogok rajta.
Légy tisztában a fogalmakkal! Az ilyenek nem férfiak! Éretlen kisfiúk, biztos valami diákcsínynek gondolták az egészet. Egy határozott nyakleves észhez térítette volna őket!
2015. szept. 26. 22:58
12/20 opened paradise válasza:
Miért nem verted be az orrát?
2015. szept. 26. 23:07
13/20 anonim válasza:
Ez nem férfi, hanem egy kisfiú...
2015. szept. 26. 23:31
14/20 anonim válasza:
kedves 7-es válaszadó egy szóval sem írtam, hogy a lányoknezt szeretik, csak annyit hogyba fiúk ezt csinálják. sőt nagyon sok lány is ezt csinálja a fiúkkal.. szóval.. a "normális" pedig relatív fogalom. èn meg túl vagyok a tapizáson, mert megkaphatom 0-24be az ágyamba, de köszi hogy lepontoztál;)
2015. szept. 26. 23:56
15/20 anonim válasza:
Örülj annak hogy egy korodbeli kisfiú fogta meg a feneked és nem egy 50 éves ember. Az még jobban sokkolt volna.. Ilyen a suliban is előfordulhat veled ebben a korban a fiúk meg elég hülyék.. Adj neki egy nagy pofont. Ennyi.
2015. szept. 27. 00:02
16/20 anonim válasza:
Tipikus nő, azonnal kiveri a hisztit és undorítónak titulál minden férfit csak mert épp megsértették a lelki világát.
2015. szept. 27. 09:08
17/20 anonim válasza:
Pff nekem meg egy nő fogta meg egyszer a fenekem egy szórakozóhelyen, sőt, olyan is volt, hogy egy zsúfolt buszon direkt úgy rakta a kezét a nő, aki mellettem állt, hogy mindig hozzámérjen, most akkor írjam én is, hogy undorítóak a nők?
2015. szept. 27. 09:17
18/20 anonim válasza:
Nekem meg nők fogdosták meg a seggem és "kuncogtak rajta"...nem kell minden apróságon fennakadni.
2015. szept. 27. 09:46
19/20 anonim válasza:
Kedves 1/14-es.
Kérlek akkor legközelebb fogalmazz érthetően,mert számomra ez a mondat("örülj, hogy valaki megfogta")elég kétértelmű.
Egyébként nem én pontoztalak le,nem szokásom azért lefelé pontozni egy választ,mert nem tetszik.(nem is erre van ott az a gomb)
7-es voltam.
2015. szept. 27. 11:35
20/20 anonim válasza:
16-os.. szerintem a "nő"-től még elég messze van ez a kislány. :) Majd úgyis megtanulja az életet, nem érdemes csesztetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!