Ha a munkahelyeden sok a szabálytalanság, mit teszel?
Az én munkahelyemen is az eltussolás megy, gondolom ez elég általános az egész országban. A fő gond az, hogy itt súlyosan érint emberi sorsokat mindez, és pont az lenne a munkánk, hogy ezek ellen tegyünk, nem pedig elkendőzzük. Tehát nem egy mellékes dolog, mintha a kőműves nem építené, hanem bontaná a házat.
Arra jutottam, hogy két dolgot tehetek. Vagy lelépek, mert szeretnék még később is tükörbe nézni. Vagy ha maradok, akkor megpróbálok kiharcolni néhány ügyben valami változást. Mert ha mindenki elmegy, akinek normális hozzáállása van, akkor mi marad, ki áll ki az érdekek mellett. Ez így lehet kicsit fellengzősen hangzik és az igaz, hogy egy emberként egy egész rendszerrel szemben kevés vagyok. Szerencsére vannak hasonló gondolkodású kollégák, de kisebbségben és nem a megfelelő pozícióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!