Milyen a zárkózott ember?
"Attól, hogy valaki titokzatos és idő kell, hogy mások megfejtsék, nem adja magát könnyen, akkor ez egyet jelent a zárkozótsággal?"
Nem.
Vannak olyan emberek akik rengeteget beszélnek, de közben semmit nem árulnak el magukról, csak viccelődnek, meg helyzetpoénokat gyártanak, közben meg titokzatosak, mert a magánéletükről egy büdös szót nem említenek, ha meg rákérdezel, akkor kitérnek, majd visszaterelik a beszélgetést valami könnyedebb témára.
Olyan mint én. A munkahelyemen egy nap pár mondatnál többet nem beszélek és akkor is csak munkáról van szó. Munkaidő végeztével pedig szépen megyek haza az albérletembe és egész végig ott csücsülök a gép előtt. Hétvégén pedig max leugrom a boltba, de ennyi.
Ilyen egy echte zárkózott ember. Egyébként igen, nem adom ki magam könnyen, nehogy visszaéljenek vele.
ma 18:54
Szerintem a zárkozott emberek nem igazán viccelődnek..
Hol írtam ilyet, hogy a zárkózott emberek viccelődnek?
Csak arra céloztam, hogy vannak olyan titokzatos emberek, akik egyáltalán nem zárkózottak.
nem nyílik meg, illetve kerüli az olyan társaságot, ahol kérdezgethetik a magánéletéről.
nincs barátja, vagy csak nagyon kevés
emberi kapcsolatokat nem létesít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!