Beletörődik hogy meg fog halni?
milye rákos? Hány éves? Mennyire súlyos?
Lehet, nem kellett volna engedi, hogy őrültséget tegyen. Tudom, nagyon nagy a pofám, de sohasem szabad lemondani, feladni!
(mégegyszer, tudom, nagyon nagy. De akármi van, meg kell próbálni legalább)
...hát valószínüleg próbálja feldolgozni, és igen, beletörődni a megváltoztathatatlanba. :(
hát ez elég szomorú, remelem az utolsó éve élete legszebb időszaka lesz!
A fű fájdalom csillapító és meghozza az étvágyat amellett hogy jókedvű és nyugodott lesz tőle az ember.
Az alkohol meg a dohány sokkal károsabb még ha ezt egyes emberek nehezen is fogadják el.
Nem hiába legális egyre több országban és egyre több helyen használják gyógyászati célokra.
igazából a leírás alapján én is csak azt tudom írni, hogy igen, valszeg fogja és kiélvezi ami még van, azaz beletörődött hogy neki vége lesz :/
tehát most így, hogy tudja hogy nem lesz semmi hosszútávú következmény, még utoljára bőszen égeti a kanócot
túl büszke én úgy érzem az írásodból, habár nem tudjuk a történetét, nem tudjuk, hogy milyen életet élt korábban, ezért nem is egyértelműen várható el bizonyos típusú emberektől, hogy küzdjenek ameddig lehet..
ha egy családapa lenne, akinek van 3 gyereke akkor nem szabadna így viselkednie, de ahogy olvasom nem így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!