Ugy erzem meg szeretnek halni, tanacstalan vagyok mit tegyek?
Mielott kapnam a valaszt hogy pszichologus/pszichiater meg sportolj tamaszkodj a csaladodra/barataidra nem hasznal az utobbi ketto nincs es mar nem is akarom kapja be mindenki. Ki akarok setalni az utra és leugrani a hidrol...vagy egyszeruen csak elparologni,reszegen majdnem megtettem csak megtalaltak kifekudtem egy jarmu ele,szeretnek ilyen bator lenni megint ! Borzalmasan erzem magam,el
Mindenfele ingerulet nelkul irom hogy el akarok halalozni,de baromira felek....18/L
#7-es vagyok
És akkor nincs semmi konkrét amit mondhatnál?Csak a rossz érzés van meg?
Ha már el is felejtetted mi a probléma, akkor nem az életeddel van baj, nem te vagy elcseszve, hanem a megszokás hatalma, vagy a hormonjaid miatt vagy depressziós.
Én is jártam hozzád hasonló cipőben. "Depiztem" egy ideig, azt se tudtam igazából mi a bajom, majd egyszer elgondolkoztam azon, merre is tartok. Fiatalon a halálba? Az nem jó. Inkább magamra erőltettem az optimizmust, és ma már nem is értem, hogy lehettem olyan butus, hogy várjam a halált.
A hormon dologgal nem vagyok tisztában, nem vagyok hozzáértő. Régebben olvastam egy cikket a depresszióról. Azt hiszem a hormonokkal hozták összefüggésbe az "értelmetlen" depressziót. Ezt gyógyszeres kezeléssel le lehet küzdeni, élhetsz teljes életet. Akármennyire is sablonos, és bármennyire is utálod ezt a választ, csak az "okoskodó" embereket tudom ismételni, és azt mondom: Menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!