Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ugy erzem meg szeretnek...

Ugy erzem meg szeretnek halni, tanacstalan vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mielott kapnam a valaszt hogy pszichologus/pszichiater meg sportolj tamaszkodj a csaladodra/barataidra nem hasznal az utobbi ketto nincs es mar nem is akarom kapja be mindenki. Ki akarok setalni az utra és leugrani a hidrol...vagy egyszeruen csak elparologni,reszegen majdnem megtettem csak megtalaltak kifekudtem egy jarmu ele,szeretnek ilyen bator lenni megint ! Borzalmasan erzem magam,el

Mindenfele ingerulet nelkul irom hogy el akarok halalozni,de baromira felek....18/L

2014. aug. 18. 23:53
1 2
 1/11 anonim válasza:
Miert jotottal erre a dontesre?Eloszor ezt kell tisztaznod magaddal.A pszichologus segit.Ugyanezzel a problemaval kuzdok es nekem sokat segitett..
2014. aug. 19. 00:01
 2/11 anonim ***** válasza:
először írd le mi bajod már azzal is könnyebb lesz
2014. aug. 19. 00:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha esetleg szeretnél valakivel beszélni,én itt vagyok.Nem vagyok pszichológus,sem mindent tudó,de ha tudok segíteni,megteszem.
2014. aug. 19. 00:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Koszonom aranyosak vagytok de en azt mar reg elfelejtettem mi a bajom,egyszeruen pocsekul erzem magam. Ennyi.
2014. aug. 19. 00:07
 5/11 anonim ***** válasza:
akkor erre mit lehet írni.. majd elmúlik. aludj inkább
2014. aug. 19. 00:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Mit lehet irni? Hat azert tettem fel a kerdest mert en nem tudom jo vicceid vannak ! Az alvastol nem jobb amugyis hulyesegeket almodok.
2014. aug. 19. 00:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet az emberi kapcsolatok hiánya miatt van.Én is akkor érzem magam depressziósnak,amikor egyedül érzem magam.Család nekem sem jön szóba.Viszont a barátokat te választod.Szerezz újakat,az segít.
2014. aug. 19. 00:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom reggelig varom meg a kulonbozo meglatasokat csak azt szeretnem hogy jobban erezzem magam.
2014. aug. 19. 00:26
 9/11 anonim ***** válasza:

#7-es vagyok

És akkor nincs semmi konkrét amit mondhatnál?Csak a rossz érzés van meg?

2014. aug. 19. 00:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha már el is felejtetted mi a probléma, akkor nem az életeddel van baj, nem te vagy elcseszve, hanem a megszokás hatalma, vagy a hormonjaid miatt vagy depressziós.

Én is jártam hozzád hasonló cipőben. "Depiztem" egy ideig, azt se tudtam igazából mi a bajom, majd egyszer elgondolkoztam azon, merre is tartok. Fiatalon a halálba? Az nem jó. Inkább magamra erőltettem az optimizmust, és ma már nem is értem, hogy lehettem olyan butus, hogy várjam a halált.

A hormon dologgal nem vagyok tisztában, nem vagyok hozzáértő. Régebben olvastam egy cikket a depresszióról. Azt hiszem a hormonokkal hozták összefüggésbe az "értelmetlen" depressziót. Ezt gyógyszeres kezeléssel le lehet küzdeni, élhetsz teljes életet. Akármennyire is sablonos, és bármennyire is utálod ezt a választ, csak az "okoskodó" embereket tudom ismételni, és azt mondom: Menj el orvoshoz.

2014. aug. 19. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!