Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ugy erzem meg szeretnek...

Ugy erzem meg szeretnek halni, tanacstalan vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mielott kapnam a valaszt hogy pszichologus/pszichiater meg sportolj tamaszkodj a csaladodra/barataidra nem hasznal az utobbi ketto nincs es mar nem is akarom kapja be mindenki. Ki akarok setalni az utra és leugrani a hidrol...vagy egyszeruen csak elparologni,reszegen majdnem megtettem csak megtalaltak kifekudtem egy jarmu ele,szeretnek ilyen bator lenni megint ! Borzalmasan erzem magam,el

Mindenfele ingerulet nelkul irom hogy el akarok halalozni,de baromira felek....18/L

2014. aug. 18. 23:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
De hat irtam,hogy jarok orvoshoz antidept. Is szedek ..ezert vagyok ketsegbeesve hogy akkor rajtam mi segit ha meg a gyogyszer sem ? Egyebkent jo kedvvel keltem reggel tehat ki erti ezt ? Az igaz hogy sok problemam van de talan masnak is sot lehet rosszabb bajok is tortenhetnek...
2014. aug. 19. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!