Attol hogy kettes szinten tudom a matekot, meg mehetnek egyetemre tovabb tanulni?
Figyelt kérdés
nem tartom magam egyebkent ostobanak, mas tantargyakbol jol teljesitek szorgalmasan tanulok csak a matek az egyetlen bibi viszont szeretnek tovabb tanulni. szerintetek?2015. szept. 15. 09:27
11/19 A kérdező kommentje:
miert ne tudnek irni 9es hozzaszolo? talan a szokincsemmel van a baj vagy mivel? vagy a helyesirasommal? ... segitseget kertem nem kritikat.
2015. szept. 15. 11:16
12/19 anonim válasza:
Pedagógusnak elmehetsz, tanítóképzőre olyan embereket is felvesznek, akik a szorzótáblát se tudják fejből, és még nálad is rosszabb az írásképük (nem tudsz egyébként központozni, és a helyesírásod is rossz, csak hogy erre is választ adjak). Ez neked talán jó hír, de nekünk, szülőknek már nem annyira. :(
13/19 anonim válasza:
mehetsz nyugodtan én is 2-esre érettségiztem még anno, 21 %-ot értem el és most az ELTE egyik legjobb karán vagyok ;)
14/19 anonim válasza:
Nekem gyökér matektanárom volt nálunk mindenki 2-3-as volt matekból
15/19 A kérdező kommentje:
koszonom a biztato kommenteket :)
2015. szept. 15. 11:45
16/19 anonim válasza:
biológiát felejtsd el, analízissel kezdődik ;)
17/19 anonim válasza:
Simán mehetsz, ha olyan szakra akarsz menni, ahova nem kötelező a matek, és nem is fogsz matekot tanulni (pl. nyelvszak). De ahhoz nagyon jóra kell megírnod a szükséges érettségiket (az emeltet is). Ha emellé még van esetleg nyelvvizsga, vagy egyéb pluszpont, akkor bőven esély van arra is, hogy államilag támogatottra kerülj be. De ha az érettségiket elszúrod, akkor költségtérítéses a max., mert ugye vagy az érettségiátlagodat nézik, vagy beleszámítják a 11. év végi, 12. félévi jegyeket is, attól függ, melyikkel jársz jobban.
18/19 A kérdező kommentje:
Mindenbol 4-es 5-os vagyok. Tavaly harmas volt a matekom. 3h-s vagyok es mar van egy szakmam ugy hallottam ezekre mind lehet plusz pontot kapni
2015. szept. 15. 15:07
19/19 anonim válasza:
mondjak valamit? :)
én volt, hogy buktam is matekból, de amúgy kettes voltam szinte mindig. hármasra érettségiztem. nem vettek fel egyetemre, csak pótfelvételivel. vannak matekos tárgyaim, és max vagy szinte max pontos zh-kat írok :)
van ilyen is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!