Annyira nagyon betegesen hangzott ez a kérdés, hogy egy válasz sem érkezett?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Mostmár úgy mondanám,hogy nem "szerelmes" volnék,hanem egyszerűen csak felnézek arra az énre,aki sohasem lehetek.Vágyok egy másik oldalra,személyiségre.
Elolvastam, szerintem nincs Veled különösebb gond, csak kicsit sokat élsz az álomvilágodban. Ez azokra jellemző, akik a valós életben nem kapnak környezetüktől elég elismerést. Még azt is mondhatjuk, hogy ez az álom világod kiegyensúlyozó tényező az életedben, inkább ezzel kapcsolj ki, ezzel kompenzáld a valós életben érzett jelentéktelenségedet, mint droggal vagy piával.
Egyébként meg még nagyon racionálisan gondolkodó férfiaknál is előfordul ez. Ha nem kapunk meg egy csajt, akkor fantáziálunk róla magunkkal eljátszva, vagy jelentéktelenebb csajt tolva...:)
Én is ilyen voltam gyerekkoromban. Pontosan ilyen :D
De aztán később elmúlt. Biztosan még mindig túl élénk a fantáziád. Próbáld meg kihasználni ezt az egészet és írni valami regényt, vagy novellát. Tök jó lehet, ha bele tudsz helyezkedni ilyen nézőpontokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!