Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Antiszociális vagyok vagy...

Antiszociális vagyok vagy otthonülős?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a nagy tömeget, 2-3 ember van, akivel jól érzem magam.Programokat nem szoktam szervezni, ha mégis elhívnak valahová görcsösen várom hogy végre letudjam a dolgot még mielőtt megjelennék ott.Ez alól kivétel az a 2-3 ember, de vannak olyan napok, hogy még velük sincs kedvem sehova se menni.Ilyenek mondjuk a hétvégét, amikor a legtöbb ember kipiheni a sulit és elmegy bulizni, én ilyenkor inkább otthon szeretek ülni olvasni, filmezni vagy könyvet írni és tényleg csak nyugodtan pihenni egy napig a családommal.Persze nem minden hétvége ilyen, csak a legtöbb.A másik dolog az, hogy nagyon nem szeretem az iskolát, mert a legtöbb ember bunkó és szemét, aki meg normális lenne azok is ezekkel az emberekkel lógnak, így hiába tettetem hogy jóban vagyok velük, nincs egy igaz barátom se az osztályomban, ezért nagyon nem szeretem az iskolát sem.Antiszociális lennék, vagy simán csak otthonülős, magamnak való?

2015. szept. 12. 10:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, anno mikor kolis voltam, és napi 24 órában emberekkel voltam körül véve, sokkal nehezebben keltem, mint most, hogy itthonról járok be, pedig három órával később kelhettem.:D Na meg a hétvégeket is átaludtam, mert csak akkor pihentem ki magam. Nyáron se nagyon tettem ki a lábam. Nem vagy anti-, se aszociális, ez teljesen normális.:)
2015. szept. 12. 23:32
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát akkor vannak itt "sorstársak":D

Nem tudom de nekem valahogy olyan hihetetlen hogy egyes emberek abból merítenem energiát ha napokig össze vannak zárva egymással><

Akkor örülök hogy nincs ezzel semmi baj:)

2015. szept. 13. 10:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy antis,inkább magányos fajta vagy,ehhez szokhattál hozzá,sok ilyen van.
2015. szept. 13. 20:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja, és én utálom a bájcsevegést. Aki velem beszélni akar valamiről, az mondja meg mit akar, ne egy szóbeli magyar nyelvvizsgát akarjon nekem letenni.
2015. szept. 13. 20:20
 15/16 anonim válasza:
Ejj, ejj :/ Akkor én kib-szott introvertált képződmény vagyok
2015. szept. 15. 20:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Én se szertem az értelmetlen fecsegést meg mellébeszélést, ha valaki akar valamit akkor mondja:D
2015. szept. 16. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!