Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy foghatok ki ilyen esetet...

Hogy foghatok ki ilyen esetet már megint?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Most van egy másik fiú aki azt mondta nekem, hogy szeret, de közben elvileg van neki más. Pedig én is szeretem. Egyébként egy gimibe járunk. Rájöttem szerelmesen sokkal "könnyebb az élet" és az apróbb gondokat könnyebben figyelmen kívül hagyom. Ez olyasmi, mint a zene. De ki kell belőle szeressek, mert szerelmes más lányba (is) és emellett egyébként sem nekem való. Mit tegyek? Szeretnék szerelmes lenni valaki olyanba, aki normális. De az a baj, hogy az ilyesmi korú fiúk túl gyávák. 2/2 tapasztalat. De a fiúk később is érnek és máshol is hallottam, hogy éretlenek a kapcsolatokhoz.. 1-2 év múlva tényleg kicsit "normálisabbak" lesznek? Persze vannak kivételek.

2015. szept. 10. 18:32
 1/3 A kérdező kommentje:
*Most van egy fiú
2015. szept. 10. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen norális sztem ez amibe vagytok. Még csak 15 éves vagy, tinédzserkor, és a velejáró érzelmi átjáróház. Fiúknál-lányoknál egyaránt. Hagyd, h vigyen az élet, a szerelmet ne keresd sose, Ő talál meg téged amikor itt az ideje.
2015. szept. 10. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Kislány! Már most lenézően állsz a fiúkhoz és te akarsz egy normális fiút?

Előbb változtass a hozzáállásodon és utána már beszélhetsz arról, hogy milyen legyen veled álmaid fiúja!

2015. szept. 11. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!