Nagyon béna vagyok és ez engem zavar. Fiúk mint gondoltok a bénázós lányokról? (többi lent)
Sziasztok!
Eléggé ügyetlen vagyok és nem csak akkor ha egy olyan fiú közelébe vagyok aki tetszik,hanem ha akár otthon vagyok vagy bárhol...
Le eszem magam meg leöntöm.Ma pl.:moziba voltam a családommal és kiborítottam 4-szer a pattogatott kukoricát és így "elfogyott"a fele...Pocsolyába lépek,botladozom,elesem(főleg a suliban a lépcsőknél sokszor elő fordul,hogy mellélépek)kiborítom a levest,ha zavarban vagyok mindig hülyeségeket beszélek,sokszor ejtem el a telefonom és előfordul az is,hogy beakadok és csinálok egy lyukat a felsőmbe vagy nadrágomba...Nekem ez eléggé cinkes és kellemetlen.
Amúgy ez a fiúkból olyan hatást vált ki,hogy"de béna"?Vagy inkább aranyos/cuki?Gondolom mind egyik fiú mást gondol de kíváncsi vagyok,hogy melyik"csapat"van többen.Arra is kíváncsi lennék,hogy van-e harmadik féle gondolat.Első sorban a fiúk véleményére vagyok kíváncsi de jöhetnek a lányok véleménye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!