Nagyon béna vagyok és ez engem zavar. Fiúk mint gondoltok a bénázós lányokról? (többi lent)
Sziasztok!
Eléggé ügyetlen vagyok és nem csak akkor ha egy olyan fiú közelébe vagyok aki tetszik,hanem ha akár otthon vagyok vagy bárhol...
Le eszem magam meg leöntöm.Ma pl.:moziba voltam a családommal és kiborítottam 4-szer a pattogatott kukoricát és így "elfogyott"a fele...Pocsolyába lépek,botladozom,elesem(főleg a suliban a lépcsőknél sokszor elő fordul,hogy mellélépek)kiborítom a levest,ha zavarban vagyok mindig hülyeségeket beszélek,sokszor ejtem el a telefonom és előfordul az is,hogy beakadok és csinálok egy lyukat a felsőmbe vagy nadrágomba...Nekem ez eléggé cinkes és kellemetlen.
Amúgy ez a fiúkból olyan hatást vált ki,hogy"de béna"?Vagy inkább aranyos/cuki?Gondolom mind egyik fiú mást gondol de kíváncsi vagyok,hogy melyik"csapat"van többen.Arra is kíváncsi lennék,hogy van-e harmadik féle gondolat.Első sorban a fiúk véleményére vagyok kíváncsi de jöhetnek a lányok véleménye is.
Hat nem tudom, hogy mennyire fog tetszeni a valaszom, de az a helyzet, hogy ha egy szep lany benazik, akkor az tud cuki, aranyos lenni. Nem mindig persze.
Viszont ha egy kevesbe szep lany kovet el hasonlo dolgokat, akkor o csak bena... :/
Persze ez csak az en velemenyem. :)
19f
Én fiú vagyok (24) és szintén ügyetlen, nem néznélek le azért, ha csak szimplán ügyetlen vagy. Viszont kérdés, hogy milyen a mozgásod, hogyan lépkedsz. Pl. próbáltál már táncolni? Ha igen, olyankor valamennyire kecsesen mozogtál vagy úgy lépkedsz, mint egy "falábú" izmos férfi?
A hangod milyen?
Hány éves vagy? Próbáltál már ezen tulajdánságaidon változtatni pl. azzal, hogy jobban odafigyelsz az "itt és mostra"? Pl. ha 14 éves vagy, még tök könnyen változtathatsz (sőt, szinte a korral jár, hogy szeleburdibb vagy). Ha 24, akkor már kicsit nehezebb.
Szóval ha ezekre válaszolsz, többet tudok mondani. Tényleg lehet cuki is (ún. hasraesés effektus), de lehet kiábrándító is.
De miért zavar ez Téged?
Én meg olyan vagyok, hogy szeretek "béna" lenni, és szeretem, ha nevetnek rajtam, velem, akkor tudom, hogy kedvelnek, meg elfogadnak.
Azok, akik meg ilyen nagyon merevek, humortalanok, maximalisták, törtetőek, engem nem érdekelnek, és hamar észreveszem, hogy ilyenek.
Keress olyan barátokat, akik elfogadnak ilyennek, és azért vigyázz magadra. :)
Ne becsuld alá magad!
Fel a fejjel.Egyszer élsz!Ha végig csak sajnáltatod magad sz@rt nem fog érni az életed.
Pozitívan állj a dolgokhoz!
Én szeretem az ilyeneket :D
Szerintem inkább cuki.
20/F
Én ilyen lány voltam fiatalabb koromban. Az összes osztálytársam kiröhögött miatta, nem akartak velem barátkozni, mert egy bénával ciki, a fiúk keresztülnéztek rajtam.
Szóval akármit is írnak itt, hidd el, a nagy többség égőnek találja, ha ilyennel mutatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!