Miét érzem alacsonynak magam? Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
182cm vagyok és kicsinek érzem magam, szeretek kosarazni ezért jó lenne elérni a 190et de 19 évesen szerintem ez lehetetlen.2015. szept. 9. 19:28
1/4 A kérdező kommentje:
19/f
2015. szept. 9. 19:28
2/4 anonim válasza:
Szerintem te már elég magasnak számítasz, szóval ne aggódj. :)
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg kisebbségi komplexusod van mentális vagy érzelmi téren és ezt vetíted ki a testedre.
4/4 gnoomage válasza:
Elméletben 21 éves korig nő az ember, de 17-ig már a nagy részén túl vagy, vagyis nem sok esély van a 190-re.
Alacsonynak meg nem tom miért érzed, bár én is így vagyok vele. Fél éve voltam 183, azóta valamennyit biztos nőttem, nemrég lettem 16. De így is még nőni akarok. Nem tudom miért, szimplán jó érzés elérni a felső polcot, gondolom nálad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!