Egyfolytaba azt erzem senki se szeret es mindenki utal es kerulnek az emberek mit lehet ezellen tenni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 20:18
1/12 anonim válasza:
csendes típusú vagy?
mert ha igen, akkor lehet hogy ez a probléma. ez esetben próbálj beszélgetést kezdeményezni, témákat felhozni a kommunikáció továbblendítéséhet és ha azt érzékelteti hogy nem vagy szimpatikus számára/számukra akkor keress más társaságot.
2/12 anonim válasza:
En is igy erzek.. de nem tudom mit lehetne tenni ellene :|
3/12 A kérdező kommentje:
Ok nelkul unszimpatikusnak szoktak tartani :( mar elso ranezesre
2015. aug. 2. 20:42
4/12 anonim válasza:
Akkor a kinézeteddel lehet baj. Utálom ezt mondani, de kövesd a divatot. Ha fiú vagy legyen kefe hajad, ha lány akkor sminkelj. A mai világban aki eltér ezektől az kívülálló, és kirekesztik.
Egy kis változtatásba nem fogsz belehalni, még ha úgy is éreznéd. Nem a kinézettől lesz valaki egyedi.
5/12 anonim válasza:
Nem a jó emberek felé nyitsz, én pl senkit nem tartok ránézésre unszimpatikusnak. Tekintve hogy nyilván nem csak én vagyok előítéletek nélkül az egész világon, vannak még akikkel társalkodást kezdhetnél.
6/12 A kérdező kommentje:
Ertem koszi a tanacsot de nalam joval csunyabb lany mondta h unszimpi vok neki en egyebkent senkit nem szoktam lecsunyazni nem vagyok olyan de ha mar o igy nyilvanult kulonbseget en is tudtam tenni
2015. aug. 2. 20:57
8/12 anonim válasza:
Az a fő gond szerintem, hogy nem vergődtél még túl az önbizalom hiányos korszakodon. Addig meg úgy sem fogod elhinni, hogy nem a kinézeteddel van a gond.
9/12 anonim válasza:
Persze, általában mindig azok hívják csúnyának a másikat, akik még sosem néztek tükörbe.
10/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem a kinezetemmel de valami bajuk van velem az embereknek azt tudom
2015. aug. 2. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!