Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismerkedéskor miért jó a...

Ismerkedéskor miért jó a maximumot kihozni magunkból, mikor úgyis kiderül a végén, hogy senki sem tökéletes?

Figyelt kérdés

Leginkább férfiak és nők közötti ismerkedésre gondolok. Nekem egyáltalán nem szimpatikus ismerkedési módszer, mert észrevettem másokon is magamon is, hogy ilyenkor elkezdjük fényezni magunkat és átmegy túlzásokba, hazugságokba.

Sokkal jobb lenne magunkat adni, és ha van gondunk az életbe elmondani neki, minthogy eltitkoljam. Nem egyszer volt olyan, mikor ismerkedtem egy lánnyal és emiatt félre ismertem, na meg persze én se voltam szent, mert én is többször fényeztem magam, de rájöttem nem jó módszer úgymond eladni magunkat

2015. aug. 2. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez legtöbbször azért van, mert türelmetlenség és intolerancia van egymás között, de ugyanakkor félnek a gyorscsalódástól :P Parádé.
2015. aug. 2. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nemrég olvastam egy cikket, ahol arról írtak, hogy minél régebbi két ember között az ismeretség, annál szebbnek látják a másikat. Ebben lehet valami, plusz kompenzál a szerelem is. Az exem annyira ronda, és nem értem, miért csak szakítás után vettem észre :D

Egyébként szerintem azzal nincs baj, ha az ember az elején a legjobb oldalát mutatja. Az ismerkedés arról szól, hogy felkeltsük a másik érdeklődését. Ha rögtön azzal indít valaki, hogy mennyi nyűgje van, akkor utána legfeljebb a másik szánalmára számíthat.

Persze hazugságokkal meghódítani a másikat, az nem jó módszer :D

2015. aug. 2. 20:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Ilyenkor a legelőnyösebb oldalunkat mutatjuk a másiknak. De átesni a ló túloldalára tényleg nem jó. De ebből még nem volt nehézségem, vagy hogy félreismertem volna valakit. Elég jó emberismerő vagyok és nem okoz az sem nehézséget, hogy valakivel intim kapcsolatba kerüljek (most itt az érzelmi intimitásról beszélek), szóval magamon ezt nem tapasztaltam. De pl. fiúnál már igen, ami nem volt szimpatikus és el is menekültem. Valahogy nekem ez az adjuk el magunkat sose ment, az élet más területén sem, és ennek is van hátránya. Szóval az arany középút a legjobb itt is.
2015. aug. 2. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!