Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Velem van a baj?

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk távkapcsolatban együtt a barátnőmmel.Hetente látjuk egymást 3-4 napot.Első év nagyon jól telt,elvoltunk,mintha egymásnak teremtettek volna minket.Aztán nem tudom,valahogy elillant a bizalmam.Nagyon sokat vitatkoztam vele,folyton belekötöttem,és olyan kérdéseket tettem fel ami féltékenységre utal,pedig az előtt úgy voltam vele,hogy ez az egyik legnagyobb dolog,ami miatt szétmehet egy kapcsolat.Ma is ilyen vagyok vele,viszont nagyon sokat gondolkodom azon,mostanában,hogy,mégis,hogyan bírnék ezen változtatni.Már,mint jó lenne ha minden olyan lenne mint anno.Rajta nem múlik,tudom,hogy akarja a kapcsolatot,könyörög,sír,hogy nem ért engem,már megbolondul stb.Akarom én is persze,de...nem tudom..jártatok már ebben a cipőben? Nem bírom pontosan elmondani,de biztos valaki átélte már ezt és sikeresen túllépte.Ha rosszul fogalmaztam néhol,ne haragudjatok. :-*
2015. szept. 7. 21:15
 1/6 A kérdező kommentje:
A vastagbetűs kérdéstől kicsit eltértem,remélem nem túl nagy gond.
2015. szept. 7. 21:21
 2/6 opened paradise ***** válasza:
A távkapcsolatoknak ez az átka,nem tudod mit csinál,nem lehetsz ott folyton. Bár bízni kéne,de ha csak egy apró dolog miatt is elillan,akkor nem tudsz mit tenni.
2015. szept. 7. 21:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát..egy szó mint száz..nehéz :) De persze nem vagyok az a tipikus befordulós,depressziós ember ha vége egy kapcsolatomnak.Nem tartom életcélomnak,csak tudom,hogy nehezen találnék jobbat,mivel eléggé elvagyok annyira vele ,hogy el bírjam viselni talán az életem következő éveiben is. De köszi,a választ :)
2015. szept. 7. 21:46
 4/6 opened paradise ***** válasza:
Mitől jött ki ez először belőled?
2015. szept. 7. 22:00
 5/6 A kérdező kommentje:
mikor elarulta h sok kapcsolata volt elottem nem tetszett..vagy pl olyan facebook amirol nem tudok,beszelgetesek..es sajnos nem birom elkepzelni h 3 ev alatt nem volt senkije rajtam kivul..de persze bizonyitek nincs ra,viszont allitasa szerint nagyon szeret jobban mint barkit,es erzem is..komolyan..hihetetlenek a nők..ha vege lesz ennek a kapcsolatnak nagyon meg fogom gondolni h akarok e nősulni,v komoly kapcsolatot :)
2015. szept. 7. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:

komoly kapcsolatban 1 év után összeköltöznek,nem távkapcsolatoznak mint az éretlen tinik.

1 év elég kell legyen arra,hogy mind a két fél eldöntse,hogy kell-e neki a másik vagy nem.

úgyhogy ritka birka türelmű a csaj,vagy mert ápolgatták közben ahogy írod is.

ha volt kam profilja meg ilyenek akkor viszont egyértelmű,hogy ápolgatva volt 100%,hogy félrekúrt.

ebben az esetben viszont mind a két fél hibás.

te azért mert határozatlan voltál és 1 év után nem tudtál kinőni ebből a baromságból hogy távkapcsolat.

a csaj meg csak olyan mint az összes nő.

ha nincsen szem előtt és nincsen felügyelve nem érzi hogy fontos neked már dugják is.

2015. szept. 8. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!