Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem beszél velem, aztán igen?...

Nem beszél velem, aztán igen? Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm facebookon sosem írt vissza. Tudom, van, aki nem ott él meg ilyenek, de máshol nem tudtam elérni, mert nm tudom a számát, és személyesen nem tudok vele összefutni, ah egyszer nem válaszol. Kezdtem tudomásul venni, hogy ezt az embert valószínűleg idegesítem, megkérdeztem tőle, hogy zavarom-e azzal, ha írok neki, de erre se válaszolt. Gondoltam, rendben, nem kíváncsi rám, sajnálom, de ez van. Többet nem írtam neki, kábé 2-3 hónapig. Erre ma találkoztunk (véletlenül), köszöntünk, gondoltam, jó, hát ennyi. Erre odajött, készségesen beszélgetett velem, mintha mi se történt volna, mintha mindig is lelkesen beszélgetne velem. Most tudom, azt fogjátok írni, miért nem tőle kérdezem, de annyira meglepődtem (meg megörültem), hogy ez elmaradt. Ilyenkor mi van?
2015. szept. 6. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy esélyes, hogy a leveleidet meg sem kapja, mert valaki törli.
2015. szept. 6. 21:12
 2/4 A kérdező kommentje:
De egy jó ideig válaszolt rá, és maga is jelezte, hogy tudja, hogy nem válaszolt. Sokszor elnézést kért, hogy nem válaszolt. Aztán ezt elhagyta, végül olyan volt, mint aki nem kíváncsi rám.
2015. szept. 6. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:

a facebook mit ír? elolvasta? mert pl. én velem gyakran van olyan, hogy bizonyos ismerősök üzeneteit egyszerűen nem kapom meg.

Persze, ha megnyitom az adott ismerőssel való levelezést, akkor befrissíti :o

De az előnézetben nem látszik a legújabb, csak mindig valami ősrégi üzenet

2015. szept. 6. 21:55
 4/4 A kérdező kommentje:
A Facebook azt mutatta a legutolsó alkalommal, hogy olvasta, aztán, hogy nem, de gondoltam, beállította olvasatlannak. De túl sokszor hozta ő maga is szóba, ahhoz hogy véletlen legyen.
2015. szept. 6. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!