Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felétek is ilyenek a bevásárló...

Felétek is ilyenek a bevásárló emberek?

Figyelt kérdés
A szombati nagybevásárláskor a hiper-szupermarket parkolójában látni, hogy nem visznek magukkal táskát-kosarat, meg nem fognak meg bent két nagyobb kartondobozt, hanem a bevásárlókocsiból egyesével rakosgatják a csomagtartóba a százötven darab árut, aztán nyilván otthon szintén egyesével rakosgatják bele valamibe, amiben beviszik a lakásba. Bár ezek után el tudom képzelni, hogy otthon sem rakják bele semmibe, hanem csak úgy kézben viszik be a házba, tizenöt fordulóval.
2015. szept. 5. 12:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ja-ja! Mindenkinek eleve táskákba kellene pakolnia. Mert sokkal időtakarékosabb, mint ha csak otthon pakolnák át egy nagy táskába és úgy vinnék be a cuccost.

De vajon nem lenne-e probléma az emberiség egy részének, hogy mint kezdjen az így megtakarított kb. 1-2 perccel? Mert ez azért jelentős idő, valljuk be. Mivel is lehetne kitölteni?

2015. szept. 5. 13:15
 12/15 anonim ***** válasza:
HAHAHA xD.Mi mindig egyből a bevásárló kocsiból pakoljuk be a csomagtartóba a cuccokat,és otthon is úgy visszük be a házba...kb.2 perc tényleg az egész....nem értem mi ezzel a baj...engem nem zavar hogy így csinálom,akkor mást miért zavarja,ha ÉN így csinálom,és nem neki kell így csinálnia??
2015. szept. 5. 14:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem erdekel, mit kezd az idejevel. De amikor az enyemet bacca el, mert all,kint borju az uj kapuban, mig a penztaros behuzza a dolgokat, ahelyett, hogy kozben pakolna - akarmibe. Aztan fizet, es utana pakol. Addig en meg allok. Ha valamit rosszul utottwk be, reklamalhat utana is, ugyfelszolgalaton, visszakaoja a penzet. Megse mast tart fel. Ha ez ra a kifogas.

Sor kozepen keresztbe tett, magara hagyott kocsit meg arrebb szoktam tolni, masik sorba, hadd keresse. Kell egy kis csiny nekem is. ;)

2015. szept. 5. 14:32
 14/15 A kérdező kommentje:

Nyilván nem olyan sok időről van szó, de hát ez a többszöri pakolás feltehetőleg senkinek nem okoz akkora élvezetet, hogy direkt csinálja, csak kényszerű hozadéka a vásárlásnak. Tehát, aki gondolkodó ember, az megpróbálja csökkenteni a pakolások számát, lerövidíteni idejét.

Ha azt nézzük, egy ács is felvihetné a szerszámait a tetőre egyenként, de ha van esze, akkor összepakolja, és csak egyszer mászik fel a létrán, és már dolgozhat is. Egy titkárnő az adott tíz papírt bevihetné aláíratni a főnökhöz egyenként is, de ha van esze, akkor összegyűjtve, egyszerre viszi.

Ilyen módon, elvárható lenne egy pozitív IQ-val rendelkező embertől, hogy ne pakoljon többször feleslegesen.

A 10. válaszoló tökéletesen elmagyarázta a dolgot, az értékelők értelmét minősíti, hogy lepontozták.

Mondjuk, engem az sem idegesít, ha egy ács minden egyes szögért külön lemászik a létrán, de azért már, nahát...

2015. okt. 17. 06:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Mivel kertes hazban lakom, es meg tudok allni a bejarattol 3 meterre, pont nem erdekelne a 15 fordulo sem. Te biztos panelben elsz, ha ennyire felbosszant a dolog. Nem baj, de nem mindig megerolteto 15 kor, csak mondom...
2015. okt. 17. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!