Mit tegyek hogy ne érezzem magam zavarban bevásárló központokba? (árkád, campona, west end, stb)
Figyelt kérdés
Nem tudom miért de folyton úgy érzem mintha néznének,és baromi idegesítő.2014. jan. 25. 10:07
1/2 anonim válasza:
én ilyenkor nem lopikázok,ha azt érzem,hogy figyuznak :))
2/2 anonim válasza:
Elkerülhetetlen, hogy mások rád nézzenek hosszabb-rövidebb időre, szóval nézz magadba és gondolkodj el azon, hogy mi is a probléma igazán, mert nem az, hogy esetleg megnéznek, abban teljesen biztos vagyok. Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy nem vagy kibékülve a külsőddel, esetleg sokat piszkálnak/piszkáltak a környezetedben lévő emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!