Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 23 éves nőnek hol "kell"...

23 éves nőnek hol "kell" tartania az életben?

Figyelt kérdés
Munkahely, diploma, komolya kapcsolat, netalán gyerek? Saját lakás?
2015. szept. 2. 20:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amelyik osztálytársnőm 23. életéve előtt házasodott, az most 26-27 éves létére egyedülálló anyuka.
2015. szept. 2. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy hol KELL tartani. Az élet nem egy egy sablonra legyártott termék.

Egyrészt ő dönti el, hogy mit mikor és hogy akar, másrészt meg a körülményei is nagyban behatárolják a lehetőségeit.

Komoly kapcsolat? Tudod, van, akire már 17 évesen rátalál a mindent elsöprő nagy szerelem, akivel le fogja élni egész életét, és van, aki 30 évesen találja meg az igazit. Van, akinek szerencséje van, és van, akinek nincs. Ez aztán végképp nem egy emberen múlik.

Gyerek? Ez részben függ az előzőektől, részben meg rajta múlik, hogy akar-e, és hogy mikor.

Diploma? Már ha olyasmi akar lenni, amihez diploma kell. Nem mindenki akar orvos, ügyvéd vagy mérnök lenni.

Munkahely? Nem mindegy, hogy egy szakmunkásról, vagy egy egyetemistáról van szó, utóbbi lehet, hogy még nem is szerezte meg ekkorra a diplomáját. Na meg tudjuk, nem csak a saját akaraton és képességeken múlik.

Saját lakása meg 23 évesen legfeljebb csak a szülők pénzéből lehet az embernek.

2015. szept. 3. 10:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Sehol nem KELL, ahogy azt már többen is leírták. Vagyis egy helyen KELL tartani, és az a mentális egészségünknek fontos: Ott, hogy ne érdekeljen, mások mit szólnak az életedhez és mások szerint mit kellene tenned. Mindenki ott javítja és ott rontja el az életét ahol akarja/tudja/stb. Másoknak ebbe beleszólása nincs, a véleménye meg csak keveseknek -vagyis csak az életedben részt vevőknek- lényeges.

15 éves kapcsolat után, amiről az elején azt hittem, az életem végéig fog tartani most van egy új. Az utolsó 2-3 évet sajnálom csak a régiből, amikor éreztem, hogy nem az igazi, nem ezt szeretném. Amikor ezt érzed két dolgot tehetsz: rendbe hozod ezt a kapcsolatot vagy keresel újat. Nem tudom, melyiket választod, de ha javasolhatok bármit: döntsél minél előbb, ne bánd később, hogy sokáig gondolkodtál.

Sok sikert mindenhez :D

2015. szept. 3. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!