Mit tegyek ha túl sértődékeny vagyok?
Hat először is nagyon nehezen megy a bocsánat kérés mert kellemetlenul erzem magam.(pl más veletlen ra lép valaki lábára siman mondja hogy bocs de en nem birom).Meg ha olyanokat mondanak hogy :mi közöd hozzá, hagyjál békén vagy fogdd be.
Kulsőmmel nem szoktak piszkalni de az amugy sem esik rosszul annyira mint mas.
Meg nehezen viselem el ha rám szólnak.
Normálisan köszi✌
Mit kerdezoskodsz itt? Hagyjal mar beken! Fogd be :)))
(na latod, hogy nem sertodtel meg) :D
Értelmetlen válaszok...:D Én is kíváncsi lennék rá... Én is az a típus vagyok, akinek ha azt mondja valaki, hogy hagyjál már békén(pl amikor jót akarok neki) akkor megsértődök, és igen, nehezen engesztelődöm ki. Azt mondják, hogy túl érzékeny a lelkivilágom, és minden apróbb rászólás "megsért" és elvonulok... Nem tudok mit tenni, de aki szeret, az megért. Talán.:D Viszont a bocsánatkérés az miért megy nehezen? :) Rálépsz? Bocsi! Ennyi. Úgysem látod többet, vagy ha ismered, akkor én általában ezt szoktam mondani: Úúú... Bocsi, nagyon fájt? Ezért általában a bocsiról elterelődik a figyelme, és inkább a kérdésre válaszol.:D Remélem tudtam segíteni! :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!